Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑύξηση 60% στις συμμετοχές στο 2ο Business Travel Professional Forum που θα γίνει στην Αθήνα
Συνέδρια

Αύξηση 60% στις συμμετοχές στο 2ο Business Travel Professional Forum που θα γίνει στην Αθήνα

Το διήμερο φόρουμ Business Travel Professionals Forum αποτελεί μια συμβολή στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας ξενοδοχείων και τουριστικών γραφείων, μέσω των συνεργασιών που πραγματοποιούνται, αλλά και μέσω της ενημέρωσης ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών από διάφορους κλάδους που χρησιμοποιούν τουριστικές υπηρεσίες σε ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και με 60% αύξηση συμμετοχών από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας, που δίνουν και φέτος το δυναμικό τους “παρών”, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του 2ου Business Travel Professionals Forum (BTPF), που διοργανώνει η SWOT, εταιρεία οργάνωσης και ανάπτυξης τουριστικών επιχειρήσεων, στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens.

Το διήμερο φόρουμ αποτελεί μια συμβολή στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας ξενοδοχείων και τουριστικών γραφείων, μέσω των συνεργασιών που πραγματοποιούνται, αλλά και μέσω της ενημέρωσης ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών από διάφορους κλάδους που χρησιμοποιούν τουριστικές υπηρεσίες σε ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Ο επικεφαλής της SWOT κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, αφού επισημαίνει τη σπουδαιότητα της εκπροσώπησης των μεγαλύτερων ελληνικών ξενοδοχείων στη διοργάνωση, δεν παραλείπει να αναφερθεί στη σημασία του 2ου BTFP, τονίζοντας: “Η επιτυχία της πρώτης μας διοργάνωσης, έκανε πράξη την επιθυμία των παραγόντων του τουρισμού της χώρας μας, για σύναψη συνεργασιών και επιμέρους συνεργειών, μέσα από την πλήρη παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών & των δυνατοτήτων της τουριστικής υποδομής των μοναδικών προορισμών της πατρίδας μας. Με το ίδιο κίνητρο και στόχο συνεχίζουμε και στο BTPF2”.

Υπενθυμίζεται ότι στο επιτυχημένο διήμερο του 1ου BTPF που διοργανώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 600 συναντήσεις παραγόντων του τουρισμού, στις οποίες συμμετείχαν με εκπροσώπους από 25 συνολικά ξενοδοχειακές μονάδες, περισσότερα από 50 στελέχη εμπορικών εταιρειών, καθώς και εκπρόσωποι από 34 ταξιδιωτικά γραφεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024