Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Kipi Suites προστίθεται στην οικογένεια των Aria Hotels
Ξενοδοχεία

Το Kipi Suites προστίθεται στην οικογένεια των Aria Hotels

Πρόσφατο απόκτημα των Aria Hotels αποτελεί το παραδοσιακό κατάλυμα Kipi Suites στο Ζαγόρι. Το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο κτίσματα που χρονολογούνται το 1850 και ακόμα τρία μοντέρνα κτίρια, τα οποία 'δένουν' αρμονικά μεταξύ τους.

Τα Aria Hotels ανακοινώνουν την προσθήκη του Kipi Suites στην “οικογένεια” των ξενοδοχείων και κατοικιών της. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Κήποι, μέρος ενός μοναδικού συμπλέγματος ιστορικών χωριών στην καρδιά του Ζαγορίου, στη βορειοδυτική Ελλάδα. Πρόκειται για μια περιοχή  που φημίζεται για το τοπίο της, με τις κοιλάδες, τα βουνά και τα ποτάμια να συνδέονται με τους δαιδαλώδεις δρόμους και τις παραδοσιακές πέτρινες γέφυρες.

Το Kipi Suites, το οποίο απέχει μόλις μισή ώρα από την πόλη των Ιωαννίνων, διαθέτει οκτώ πολυτελείς σουίτες, κάθε μία από τις οποίες προσφέρει πανοραμική θέα προς το χωριό και την καταπράσινη πλαγιά. Όλες οι σουίτες διαθέτουν τζάκι, ενώ τα έπιπλα, ξεχωριστά και ιδιαίτερα, σε συνδυασμό με τους κρυφούς φωτισμούς, δίνουν ένα σύγχρονο και αφαιρετικό αποτέλεσμα. Τα ευρύχωρα μπάνια είναι πλήρως εξοπλισμένα με ανέσεις υψηλής ποιότητας, πετσέτες και μπουρνούζια, ενώ στην πλειονότητά τους προσφέρουν και τζακούζι.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο που σερβίρει ελαφριά γεύματα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και ένα πολύ πλούσιο πρωινό βασισμένο σε παραδοσιακές συνταγές με προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς. Η υπαίθρια αυλή του εστιατορίου προσφέρει μοναδική θέα προς το βουνό, το χωριό και το ποτάμι, ενώ το Kipi Lounge Bar, με τις άνετες πολυθρόνες, αποτελεί τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο κτίσματα που χρονολογούνται το 1850 και ακόμα τρία μοντέρνα κτίρια, τα οποία “δένουν” αρμονικά μεταξύ τους. Οι παραδοσιακές εξωτερικές όψεις έχουν διατηρηθεί, ενώ η υψηλή αισθητική και η σύγχρονη πολυτέλεια χαρακτηρίζουν τους εσωτερικούς χώρους. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή, την ανακαίνιση και τη συντήρηση του Kipi Suites είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού σε όλο το ξενοδοχείο.

Το Ζαγόρι αποτελεί εξαιρετικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης και της εξοχής,  καθώς τους προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πλήθος δραστηριοτήτων όπως πεζοπορία, ράφτινγκ, ιππασία και αλεξίπτωτο πλαγιάς. Η περιοχή αποτελεί επίσης ένα γαστρονομικό παράδεισο, με το κυνήγι τρούφας, τα φθινοπωρινά μανιτάρια, τα βατόμουρα και το τοπικό τσίπουρο να κυριαρχούν στις προτιμήσεις των επισκεπτών.

Σχολιάζοντας την τελευταία αυτή προσθήκη, ο κ. Λευτέρης Καρυώτης, Sales & Marketing Manager των Aria Hotels δήλωσε: “Για αρκετούς επισκέπτες τα Ζαγοροχώρια και η γύρω περιοχή αποτελούν ένα μαγικό και ανεξερεύνητο τόπο. Το Kipi Suites προσφέρει την ιδανική βάση από την οποία μπορείτε να εξερευνήσετε αυτή τη μοναδική γωνιά της Ελλάδας, η οποία έχει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό, κάθε εποχή του χρόνου”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024