Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕνδιαφέρον Τούρκων τουριστικών πρακτόρων για σύνδεση του αεροδρόμιου Βόλου με τη Σμύρνη μέσω Μυτιλήνης
Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Ενδιαφέρον Τούρκων τουριστικών πρακτόρων για σύνδεση του αεροδρόμιου Βόλου με τη Σμύρνη μέσω Μυτιλήνης

Κατά τη διεθνή έκθεση τουριστική έκθεση 'Travel Turkey 2014' στη Σμύρνη, οι φορείς της Μαγνησίας συζήτησαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Ε. Demirtas το θέμα της σύνδεσης του λιμανιού της Σμύρνης με το λιμάνι του Βόλου, καθώς επίσης και της υποστήριξης της σύνδεσης των αεροδρομίων Θεσσαλονίκης – Σμύρνης.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, σε συνεργασία με τους Δήμους Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και τις Ενώσεις Ξενοδόχων Β. Σποράδων συμμετείχε στην τουριστική έκθεση “Travel Turkey 2014 που έλαβε χώρα το διάστημα 4-7 Δεκεμβρίου 2014 στη Σμύρνη.

Στα πλαίσια της έκθεσης ο πρόεδρος κ. Γιώργος Ζαφείρης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και το μέλος του Επιμελητηρίου κα Θέκλα Καμμένου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Ε. Demirtas, όπου συζήτησαν θέματα προώθησης της περιοχής της Μαγνησίας στην τουρκική αγορά. Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της σύνδεσης του λιμανιού της Σμύρνης με το λιμάνι του Βόλου, καθώς επίσης και της υποστήριξης της σύνδεσης των αεροδρομίων Θεσσαλονίκης-Σμύρνης.

Στη συνέχεια ο κ. Demirtas επισκέφτηκε το ελληνικό περίπτερο και αναφερόμενος στους δημοσιογράφους δήλωσε το θαυμασμό του για την περιοχή που επισκέφτηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Ιδιαίτερη θετική εντύπωση έκανε η παρουσίαση βίντεο στην τούρκικη γλωσσά, το οποίο επιμελήθηκε ο Δήμος Βόλου και το Τμήμα Τουρισμού.

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου η ελληνική αποστολή συναντήθηκε με τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Γραφείων Τουρκιάς TOURSAB όπου έγινε παρουσίαση της περιοχής. Η TOURSAB δέχθηκε την πρόταση της ελληνικής αποστολής για τη δημιουργία Fam Trip, ενώ στη συνέχεια έγινε παρουσίαση στο χώρο της έκθεσης σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους η παρουσίαση των ξενοδοχείων και γενικότερα των τουριστικών υποδομών της Μαγνησίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι τουριστικοί πράκτορες στην πιθανότητα σύνδεσης του αεροδρόμιου του Βόλου με την Μυτιλήνη λόγω της πολύ εύκολης πρόσβασης στην Μυτιλήνη από τη Σμύρνη. Πραγματοποιήθηκαν αρκετές Β2Β συναντήσεις με εκπρόσωπους τούρκικων και ξένων πρακτορείων.

Καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης διαπιστώθηκε πολύ θετικό κλίμα για μια περιοχή, όπως η Μαγνησία, η οποία δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστή.

“Η επαγγελματική παρουσίαση της περιοχής από την κα Καμμένου από το Four Ways Travel και τον κ. Δημήτρη Λεβέντη από το Les Hirondelles και η δυνατότητα δημιουργίας τουριστικών πακέτων σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται στην περιοχή μας, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι όταν οι επαγγελματίες συνεργάζονται με επαγγελματίες όταν μιλούν την ίδια γλώσσα μόνο θετικά αποτέλεσμα μπορούν να φέρουν. Ιδιαίτερη σημασία είχε η συνάντηση με τον εκπρόσωπο του αεροδρόμιου της Τζένοβα – Ιταλία, ο οποίος εκδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή μας και προγραμματίστηκε επομένη συνάντηση προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024