Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣυμμετοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου City Unity στην Greek Tourism Expo
Εκθέσεις

Συμμετοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου City Unity στην Greek Tourism Expo

Για το City Unity College η έκθεση αποτέλεσε ένα πεδίο σημαντικής δράσης, μέσα από το οποίο ανέδειξε τις δυνατότητες των σπουδαστών του Tμήματος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών σπουδών.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των εξελίξεων της σύγχρονης διεθνούς τουριστικής αγοράς, βρέθηκε ο εκπαιδευτικός όμιλος City Unity με τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση Greek Tourism Expo, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 5 έως 7 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Για το City Unity College η έκθεση αποτέλεσε ένα πεδίο σημαντικής δράσης, μέσα από το οποίο ανέδειξε τις δυνατότητες των σπουδαστών του Tμήματος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών σπουδών. Στους εκπαιδευμένους σπουδαστές των Τουριστικών Προγραμμάτων του City Unity College, στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά τόσο στην έκθεση όσο και στις παράλληλες εκδηλώσεις, που είχαν στόχο τη δυναμική προβολή και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Επίσης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΕΤΕ στα πλαίσια της έκθεσης και με θέμα “Τουρισμός: Ανάπτυξη-Απασχόληση, εμπόδια & απειλές”, μίλησε ο ακαδημαϊκός διευθυντής των Τουριστικών Προγραμμάτων του City Unity College δρ. Γιάννης Σουβατζής, PhD Brand Marketing, για την εκπαίδευση στον τουρισμό.

“Η επιτυχία των σπουδαστών είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης που λαμβάνουν με τα προγράμματα σπουδών του Cardiff Metropolitan University και του Alpine Center τα οποία συνδυάζουν τη θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας”, αναφέρει ο Όμιλος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024