Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Φόρουμ

Μονόδρομος οι συνέργειες στον τουρισμό το μήνυμα του 2ου Business Travel Professionals Forum

Τατιάνα Ρόκου - 15 Δεκέμβριος 2014, 13:42

Στην εκδήλωση, η οποία είχε τεθεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), συμμετείχαν 29 ξενοδοχειακές εταιρείες και χώροι εκδηλώσεων απ’όλη την Ελλάδα, 44 εμπορικές εταιρείες με ενδιαφέρον στον επαγγελματικό και συνεδριακό τουρισμό και 40 ταξιδιωτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται ως PCO's, DMC's, MICE’s, Wholesalers.


Με περισσότερες από 1.000 συνολικά συναντήσεις, σε μόλις 8 ώρες, μεταξύ στελεχών ξενοδοχειακών μονάδων και χώρων εκδηλώσεων με εμπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2ου Business Travel Professionals Forum που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η SWOT και έθεσε το δυναμικό του αποτύπωμα στις προσπάθειες ανάπτυξης του τουρισμού της χώρας μας.

Στην εκδήλωση, η οποία είχε τεθεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), συμμετείχαν 29 ξενοδοχειακές εταιρείες και χώροι εκδηλώσεων απ’όλη την Ελλάδα, 44 εμπορικές εταιρείες με ενδιαφέρον στον επαγγελματικό και συνεδριακό τουρισμό και 40 ταξιδιωτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται ως PCO’s, DMC’s, MICE’s, Wholesalers.


Ο κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, εκ των ιδρυτών της SWOT στο 2ο Business Travel Professionals Forum.


Ο γενικός διευθυντής του ΣΕΤΕ κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης στο χαιρετισμό του επεσήμανε τη σημασία της διοργάνωσης για την ελληνική τουριστική δραστηριότητα, ενώ τόνισε με έμφαση την “ανάγκη τέτοιων επιτυχημένων πρωτοβουλιών, προκειμένου να αναπτύσσονται τόσο εποικοδομητικές συναντήσεις μεταξύ των τουριστικών παραγόντων”. Στο δικό του καλωσόρισμα, ο διευθύνων εταίρος της SWOT κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο τουρισμός “Θα παραμείνει η κορωνίδα της αναπτυξιακής πολιτικής της πατρίδας μας και είναι χρέος όλων μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην προώθηση και προβολή του, ενισχύοντας την επικοινωνία μεταξύ όλων των φορέων του”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top