Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Air Malta αυξάνει τις προσφερόμενες θέσεις το χειμώνα

Η Air Malta αυξάνει τις προσφερόμενες θέσεις το χειμώνα

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η Air Malta θα πετάει το χειμώνα χωρίς ενδιάμεσο σταθμό από Αθήνα-Μάλτα, επαναφέροντας την πτήση της Παρασκευής, με βελτιωμένη ώρα αναχώρησης και Boeing 737! […]

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η Air Malta<.> θα πετάει το χειμώνα χωρίς ενδιάμεσο σταθμό από Αθήνα-Μάλτα, επαναφέροντας<...> την πτήση της Παρασκευής, με βελτιωμένη ώρα αναχώρησης και Boeing 737! Η επιστροφή στην Αθήνα θα πραγματοποιείται Δευτέρα βράδυ.

Ο διευθυντής της Air Malta στην Ελλάδα Jean-Marc Camilleri δήλωσε ότι η τολμηρή αυτή απόφαση της εταιρίας οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση και στην πρόθεση της Air Malta να εξυπηρετήσει καλύτερα την ελληνική αγορά.

Ειδικά από τότε που καταργήθηκαν τα διαβατήρια για τους Έλληνες, το κόστος ενός τριήμερου πακέτου μειώθηκε ακόμη περισσότερο και ο ήρεμος μεσογειακός παράδεισος της Μάλτας έγινε ακόμα πιο προσιτός.

Επίσης η Air Malta ανακοίνωσε μειωμένες τιμές από Μάλτα για Ελλάδα για τη μαλτέζικη αγορά και άλλους προορισμούς.

Η Μάλτα προσφέρεται για αγορές αφορολόγητων και φυσικά τα περίφημα γυαλικά και κρύσταλλα της Μεδίνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024