Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟλοκληρώθηκε η συγχώνευση TUI AG και της TUI Travel PLC
TOs

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση TUI AG και της TUI Travel PLC

Ο νέος οργανισμός ολοκληρωμένων τουριστικών υπηρεσιών TUI Group, ξεκινά τις εμπορικές του δραστηριότητες. Ο νέος όμιλος ποτελείται από κορυφαίους Tour Operators και 1.800 ταξιδιωτικά γραφεία σε όλη την Ευρώπη, έξι αεροπορικές εταιρείες με περισσότερα από 130 αεροσκάφη μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, πάνω από 300 ξενοδοχεία και θέρετρα και ένα στόλο δικών της κρουαζιερόπλοιων.

Η συγχώνευση της TUI AG και της TUI Travel PLC δημιούργησε τον Νο1 οργανισμός ολοκληρωμένων τουριστικών υπηρεσιών. Η έναρξη του Ομίλου TUI χαρακτηρίζεται από τη διαπραγμάτευση των μετοχές για πρώτη ημέρα στο δείκτη FTSE premium του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Οι διευθύνοντες σύμβουλοι (από κοινού) Fritz Joussen και Peter Long “άνοιξαν” τις εμπορικές συναλλαγές της ημέρας στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Η TUI είναι μια διεθνής εταιρεία με ισχυρές “ρίζες” στην Ευρώπη. Ο Όμιλος εδρεύει στη Γερμανία και απασχολεί 77.000 εργαζομένους σε 130 χώρες σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας πακέτα διακοπών για τους πελάτες του Ομίλου και των εταιρειών του. Η TUI προσφέρει σταθερά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της σε όλη την τουριστική “αλυσίδα”, από συμβουλές και τις κρατήσεις, πτήσεις και μεταφορές στο ξενοδοχείο ή το κρουαζιερόπλοιο, σε καταλύματα και υπηρεσίες όταν ο πελάτης επιστρέψει πια σπίτι του.

Ο νέος Όμιλος TUI ενώνει την Premium Hotel και το χαρτοφυλάκιο κρουαζιέρας της TUI AG, με την ισχυρή οργάνωση και στη λιανική του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI Travel. Αποτελείται από κορυφαίους Tour Operators και 1.800 ταξιδιωτικά γραφεία σε όλη την Ευρώπη, έξι αεροπορικές εταιρείες με περισσότερα από 130 αεροσκάφη μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, πάνω από 300 ξενοδοχεία και θέρετρα, μεταξύ των οποίων φήμης εμπορικά σήματα όπως η RIU και η Robinson, ένα στόλο από τα δικά της κρουαζιερόπλοια (Hapag-Lloyd Kreuzfahrten – “MS Europa” / “MS Europa 2”), την TUI Cruises (“Mein Schiff”) και την Thomson Cruises. Μέσω του Ομίλου 30 εκατ. πελάτες του ταξιδεύουν σε προορισμούς σε 180 χώρες.

Το Εποπτικό Συμβούλιο του Ομίλου TUI διεύρυνθηκε από 16 σε 20 μέλη, ενώ ανέλαβε ήδη καθήκοντα και η Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου, η οποία και θα είναι υπεύθυνη στο μέλλον για τη στρατηγική και την επιχειρησιακή διαχείριση του Ομίλου TUI. Η Επιτροπή, η οποία αποτελείται από έξι μέλη και επτά κορυφαία στελέχη του Ομίλου έχει καταστεί ήδη λειτουργική με την πρώτη συνεδρίασή της αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο. Ο καθ. Klaus Mangold είναι πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου ενώ οι Frank Jakobi και Sir Michael Hodgkinson αναπληρωτές πρόεδροι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024