Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία της EyeWide Digital Marketing Agency με το Heliades DMC
Τουριστικά γραφεία

Συνεργασία της EyeWide Digital Marketing Agency με το Heliades DMC

Το Heliades DMC επιλέγει την Eyewide Digital Marketing Agency για την προώθηση της διαδικτυακής του παρουσίας.

Η EyeWide Digital Marketing Agency ανακοινώνει μια νέα, σημαντική συνεργασία με το Heliades DMC (θυγατρική εταιρεία της γαλλικής Tour Operator Heliades – ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Ευρώπης) στην Ελλάδα, σε ό,τι αφορά στην υλοποίηση του διαδικτυακού χώρου και της διαδικτυακής εφαρμογής σε επίπεδο B2B πωλήσεων.

Η εμπειρία των δύο εταιρειών ενώνεται ώστε να αποδώσουν από κοινού, για την καλύτερη προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στο εξωτερικό και ειδικότερα στη Γαλλία με στόχο την καλύτερη υποστήριξη του Heliades DMC με τους τοπικούς του συνεργάτες.

Το Heliades DMC προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ως ένα ταξιδιωτικό γραφείο αποκλειστικά για την αγορά B2B. Ειδικεύεται σε ομαδικά πακέτα αναψυχής, περιηγήσεις, εκδρομές, κρουαζιέρες, team building δραστηριότητες για ιδιώτες αλλά και ομάδες. H Eyewide Digital Marketing Agency – με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης – δραστηριοποιείται στην φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024