Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑναδρομή 80 χρόνων γαλλικής κουζίνας στην Air France σε ένα βιβλίο
Αεροπορικές εταιρείες

Αναδρομή 80 χρόνων γαλλικής κουζίνας στην Air France σε ένα βιβλίο

Τα γευστικά 'μυστικά' της εταιρείας αποκαλύπτονται στους αναγνώστες ξεκινώντας από τις πρώτες γκουρμέ πτήσεις του Super Constellation τη δεκαετία του 1950 και φτάνοντας στις πιο πρόσφατες συνεργασίες με διάσημους, βραβευμένους με αστέρια Michelin, σεφ.

Η αρθρογράφος γεύσης Véronique André πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο με τον εκδοτικό οίκο Gallimard, που έχει τίτλο “Haute cuisine, high flying chefs and Air France”. Η συγγραφέας ανατρέχει στα 80 χρόνια γαλλικής κουζίνας που προφέρεται κατά τη διάρκεια των πτήσεων της Air France.

Πώς μπορείς να προσφέρεις στους επιβάτες μια πραγματική γαστρονομική εμπειρία στα 40.000 πόδια; Χαβιάρι, αστακός, φουά γκρα… Oι πιο φίνες γεύσεις βρίσκονται πάντα στο μενού των θέσεων La Première και Business Class. Επώνυμα επιτραπέζια σκεύη, σικάτη γαλλική εξυπηρέτηση, κρασιά και σαμπάνιες επιλεγμένα από τους κορυφαίους οινοχόους του κόσμου συμπληρώνουν την εξαιρετική αυτή εμπειρία.

Τα γευστικά “μυστικά” της εταιρείας αποκαλύπτονται στους αναγνώστες ξεκινώντας από τις πρώτες γκουρμέ πτήσεις του Super Constellation τη δεκαετία του 1950 και φτάνοντας στις πιο πρόσφατες συνεργασίες με διάσημους, βραβευμένους με αστέρια  Michelin, σεφ.

Η Véronique André απεικονίζει την αεροπορική εταιρεία που προσπαθεί να αναδείξει το κορυφαίο της φίνας γαλλικής κουζίνας σε όλο τον κόσμο. Οι αναγνώστες μπορούν επίσης να ανακαλύψουν πολλές συνταγές που σερβίρονται εν πτήσει και έχουν σχεδιαστεί από τους Alain Ducasse, Joël Robuchon, Guy Martin και πολλούς άλλους σεφ υψηλής γαστρονομίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024