Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

e-chef, ένα νέο καινοτόμο λογισμικό από την Electrolux Professional

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 December 2014, 14:37

Το e-chef είναι το αποτέλεσμα μιας εκτεταμένης συλλογής απόψεων και αναγκών των σεφ, από το παγκόσμιο δίκτυο της Electrolux Professional και τη μοναδική Electrolux Chef Academy.


Η Electrolux Professional δημιούργησε το e-chef, ένα νέο καινοτόμο λογισμικό για τους φούρνους air-o-steam Touchline, απλοποιώντας την εργασία του σεφ όσο ποτέ άλλοτε, όσο κανείς άλλος.

Το e-chef είναι το αποτέλεσμα μιας εκτεταμένης συλλογής απόψεων και αναγκών των σεφ, από το παγκόσμιο δίκτυο της Electrolux Professional και την Electrolux Chef Academy. Συνδυάζοντας τη διεθνή γαστρονομική εμπειρία με την πιο προηγμένη τεχνογνωσία στην κουζίνα, η Electrolux Chef Academy δοκίμασε από πρώτο χέρι και πιστοποίησε το e-chef.

Μεταξύ και άλλων νέων λειτουργιών, περιλαμβάνεται η κατηγορία για εστιατόρια πλήρους εξυπηρέτησης. Το e-chef προσκαλεί τους chefs να χρησιμοποιήσουν τη νέα αυτή κατηγορία ως ένα προσωπικό βιβλίο συνταγών, που τους επιτρέπει να ομαδοποιούν συνταγές ανάλογα με τον τύπο: κουζίνας, τη διατροφή, τα συστατικά, τις θερμοκρασίες, τα μενού γευμάτων και εποχιακά γεύματα. Είτε πρόκειται για αμερικανικό T-bone, είτε για μια επιλογή από την ινδική κουζίνα, το e-chef βοηθά στον προγραμματισμό και στην επιλογή των συνταγών, ενώ επιτρέπει σε κάθε Chef να δημιουργήσει και να προσαρμόσει την κάθε κατηγορία όπως θέλει. Για μέγιστη απόδοση, με μια φορητή μνήμη USB δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης της συλλογής συνταγών, που μπορεί κανείς να κατεβάσει από την ιστοσελίδα VIP της Electrolux και στη συνέχεια να την αποθηκεύσει και να τη μεταφέρει σε άλλους φούρνους air-o-steam Touchline εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών σε όλο τον κόσμο.

Το e-chef διευκολύνει τα καθήκοντα του Chef, εξασφαλίζοντας την ίδια άριστη ποιότητα σε κάθε μαγείρεμα. Η επίτευξη του τέλειου αποτελέσματος στο ψήσιμο είναι απλή υπόθεση, χάρη στα χαρακτηριστικά του air-o-steam Touchline όπως το σύστημα Precise Humidity Control. Με τον κατοχυρωμένο αισθητήρα λάμδα και το θερμόμετρο έξι σημείων, αποκλειστικά από την Electrolux.

Ο Alberto Pezzutto, επικεφαλής του τομέα Cook & Chill της Electrolux Professional, σχολίασε: “Καταλαβαίνουμε ότι οι κουζίνες των εστιατορίων βρίσκονται συχνά υπό πίεση για την ανανέωση των μενού τους σε πολύ περιορισμένο χρόνο. Με την δημιουργία του e-chef, τη νέα έκδοση λογισμικού του φούρνου air-o-steam Touchline, συνταγές από όλο τον κόσμο μπορούν να μεταφερθούν σε κάθε κουζίνα, με αποτέλεσμα να προσφέρονται, ξεχωριστά, αυθεντικά πιάτα από το εξωτερικό, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών και εξασφαλίζοντας την επιτυχία του εστιατόριου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top