Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Mideast και φέτος βάζει σε προτεραιότητα το παιδί
Τουριστικά γραφεία

Η Mideast και φέτος βάζει σε προτεραιότητα το παιδί

Η Mideast συνεισφέρει στο έργο τεσσάρων κοινωνικών μη κερδοσκοπικών οργανώσεων.

Η βοήθεια προς το συνάνθρωπο και ιδιαίτερα προς τα μικρά παιδιά είναι κάτι που προσφέρεται απλόχερα εδώ και χρόνια από τη Mideast. Κάθε Δεκέμβρη όμως, χάρη στη γιορτή του παιδιού στις 11 του μηνός και το πνεύμα των Χριστουγέννων, η κοινωνική προσφορά της εταιρίας προς τα παιδιά εντείνεται.
Η Mideast, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συμμετείχε σε πολυάριθμες ενέργειες με μόνο στόχο να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη, είτε με υλικά αγαθά είτε με υπηρεσίες που θα διευκολύνουν το έργο της εκάστοτε οργάνωσης.
Αρχικά η εταιρία δώρισε δύο αεροπορικά εισιτήρια στο Χαμόγελο του Παιδιού, τα οποία ήταν αναγκαία για την διεκπεραίωση του έργου του οργανισμού. Στη συνέχεια προσέφερε μία κρουαζιέρα για δύο άτομα ως δώρο της λοταρίας του Χριστουγεννιάτικου Bazaar της “Στέγης Θηλέων” Άγιος Αλέξανδρος. Επιπλέον, η ομάδα της Mideast συγκέντρωσε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και παιχνίδια για τα Παιδικά Χωριά SOS και το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης. Τέλος, με την αφορμή του νέου της υποκαταστήματος στη Μύκονο, θέλοντας να χαρίσει στα παιδιά της Μυκόνου μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, η εταιρία προχώρησε σε χορηγία του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και του στολισμού αυτού, το οποίο τοποθετήθηκε μπροστά από το δημαρχείο.

Η κα. Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια της Mideast δήλωσε: “Η χαρά της προσφοράς είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας χάρη στην αγάπη και υποστήριξη που λαμβάνουμε καθημερινά από τον κόσμο και που βιώνουμε οι ίδιοι στην εργασιακή μας καθημερινότητα. Είναι σημαντικό να βοηθάμε όσους μας έχουν ανάγκη με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Κάθε πράξη, μικρή ή μεγάλη, είναι αξιέπαινη και σημαντική. Άλλωστε αν ο καθένας μας συμβάλει έστω και λίγο, το συνολικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων μας. Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με πολλή αγάπη, θαλπωρή και υγεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024