Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΆνοιξε το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Χάνια Πηλίου
Χειμερινός τουρισμός

Άνοιξε το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Χάνια Πηλίου

Τις πύλες του άνοιξε το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Χάνια Πηλίου για τους κατοίκους της Μαγνησίας και τους επισκέπτες. Αυτήν τη στιγμή όμως, εξαιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων το χιονοδρομικό κέντρο έχει αναστείλει τη λειτουργιά του μέχρι νεωτέρας.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Χάνια Πηλίου, ντυμένο στα λευκά, άνοιξε τις πύλες του και περιμένει να γεμίσει επισκέπτες. Όπως δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, “τις πύλες του άνοιξε το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Χάνια Πηλίου για τους κατοίκους της Μαγνησίας, αλλά και τους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν ski ή απλά τη βόλτα τους. Με ώρες λειτουργίας από τις 9.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ., ένα από τα ομορφότερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας, με θέα σε δύο θάλασσες, Αιγαίο και Παγασητικό, το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Χάνια Πηλίου έχει ‘φορέσει’ τα λευκά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους να το επισκεφτούν για να απολαύσουν από ένα καφέ έως τις αγαπημένες τους χειμερινές αθλητικές δραστηριότητες“.

Λόγω όμως της σφοδρής κακοκαιρίας και πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή αυτήν τη στιγμή, το χιονοδρομικό κέντρο έχει αναστείλει τη λειτουργία του μέχρι νεωτέρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024