Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΦυλάκιση 30 ετών σε μέλος πληρώματος κρουαζιερόπλοιου για απόπειρα βιασμού και δολοφονίας εν πλω
Κρουαζιέρα

Φυλάκιση 30 ετών σε μέλος πληρώματος κρουαζιερόπλοιου για απόπειρα βιασμού και δολοφονίας εν πλω

Ο 29χρονος καταδικασθείς, που ήταν μέλος του πληρώματος, ομολόγησε τα εγκλήματά του, εξηγώντας ότι επιτέθηκε στην επιβάτιδα, επειδή θεώρησε πως τον προσέβαλε, με μια υποτιμητική φράση που προσέβαλε τη μητέρα του.

Σε κάθειρξη 30 ετών καταδικάστηκε ένας υπάλληλος που εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Holland America για το βιασμό και την απόπειρα δολοφονίας, το 2014, μιας γυναίκας που επέβαινε στο πλοίο, δήλωσε ομοσπονδιακός εισαγγελέας των ΗΠΑ.

Ο Ketut Pujayasa, 28 ετών, ο οποίος ομολόγησε τα εγκλήματά του τον περασμένο Σεπτέμβριο, είπε σε πράκτορες του FBI ότι εισήλθε στην καμπίνα της 31χρονης τότε γυναίκας, χρησιμοποιώντας το κλειδί του και της επιτέθηκε σεξουαλικά αφού θεώρησε ότι αυτή τον είχε προσβάλει, όπως αναφέρεται σε δικαστικά έγγραφα.

Το θύμα προσπάθησε να ξεφύγει από τον δράστη και κατάφερε να δραπετεύσει ενώ στο λαιμό της ήταν ακόμα τυλιγμένο το καλώδιο του σίδερου με το οποίο ο 29χρονος αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει.

Ο Pujayasa είπε στους πράκτορες του FBI ότι ήταν οργισμένος όλη την ημέρα με το θύμα αφού όταν χτύπησε την πόρτα της καμπίνας της τρεις φορές προκειμένου να της παραδώσει το πρωινό, αυτή απάντησε με μια υποτιμητική φράση που προσέβαλε τη μητέρα του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε αεροπορικώς πίσω στις ΗΠΑ, ενώ είχε υποστεί κακώσεις στο κρανίο, τη σπονδυλική της στήλη και το πρόσωπο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024