Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Αυξητική η ζήτηση για τη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής συνεδρίων Conferience.com

Τατιάνα Ρόκου - 12 Ιανουάριος 2015, 13:15

Από το Μάρτιο του 2014 έως και σήμερα, το Conferience.com χρησιμοποίησαν περισσότεροι από 25.000 σύνεδροι σε 101 συνέδρια και σεμινάρια.


Από τις αρχές του 2014, το Conferience.com έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά τόσο σε συνέδρια όσο και σε σεμινάρια παρέχοντας μία διαφορετική εμπειρία στους συνέδρους μέσω της διάδρασης, της αμεσότητας και της διαφορετικότητας. Η εφαρμογή προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία σε έναν διοργανωτή/ομιλητή μιας διοργάνωσης, που θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας άμεσης και διαδραστικής σχέσης μεταξύ ομιλητή και κοινού.

Ως ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδραστικότητας, το Conferience.com παρέχει στα συνέδρια δυνατότητα ατζέντας, αποστολής ερωτήσεων, διεξαγωγής ζωντανών ερευνών με παράλληλη απεικόνιση των αποτελεσμάτων σε γραφήματα, αξιολόγησης ομιλητών και συνεδρίου ή σεμιναρίου, εμφάνιση χορηγών, ηλεκτρονική κλήρωση, testimonials, δυνατότητα χρήσης σε πολυήμερα πολλαπλά παράλληλα events ή πολλαπλών αιθουσών, καθώς και ηλεκτρονικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια ή μετά το event. Έχει χρησιμοποιηθεί έως σήμερα σε σεμινάρια, έρευνες polling και συνέδρια, καθώς και σε εταιρικές συναντήσεις.

Ενδεικτικά, εταιρείες και οργανωτές συνεδρίων που το χρησιμοποίησαν έως σήμερα είναι το Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, η ΕΕΔΕ, η Ethos Media, ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος, η Boussias Communications, η OTEAcademy, η EuropeanForums.eu, η ICAP, η SAP Hellas, η Ψηφιακή Ελλάδα, το JobFairAthens, το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, η SAS Institute, η Τράπεζα Eurobank, την AIESEC, ο ΟΤΕ, η Cosmote, η EAP, η Τράπεζα Πειραιώς, η AMGEN, το Corallia Cluster, Public-ΕΜΕΑ.gr Courses, η Nestle και άλλες, καθώς και από μικρότερα μεμονωμένα σεμινάρια και έρευνες.

Με επιτυχία κάλυψε και τρία events που πραγματοποιήθηκαν στη Σιγκαπούρη, το Τελ Αβίβ και την Ολλανδία, με τη ζήτηση να συνεχίζεται με την ίδια δυναμική.

Από το Μάρτιο του 2014 έως και σήμερα, το Conferience.com χρησιμοποίησαν περισσότεροι από 25.000 σύνεδροι σε 101 συνέδρια και σεμινάρια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top