Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης ανέργων σε τουριστικά επαγγέλματα, στη Λεμεσό

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 January 2015, 09:56

Πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης ανέργων σε επαγγέλματα της επισιτιστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας, από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, σε συνεργασία με την Innovative Hospitality Education, την Faloremo Trading Ltd και με την υποστήριξη του Υπουργείου Εργασίας και ΚΟΤ.


Την ευκαιρία σε άνεργους νέους και νέες να καταρτιστούν σε επαγγέλματα της επισιτιστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας, με στόχο την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, δίνει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή στο “Πρόγραμμα Κατάρτισης Άνεργων Νέων στη Φιλοξενία”, που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου.

Όπως δήλωσε η διευθύντρια της ΕΤΑΛ, κα Μαρία Στυλιανού-Μιχαηλίδου, το πρόγραμμα αποτελεί μια πρωτοβουλία της Εταιρείας στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και η συμμετοχή σε αυτό είναι εντελώς δωρεάν.

Οι πρώτες ομάδες εκπαιδευόμενων έχουν ήδη επιλεγεί και η έναρξη των μαθημάτων - που αφορούν τα επαγγέλματα του βοηθού μάγειρα ή τραπεζοκόμου/βοηθού μπαρ - έγινε χθες.

Τα προγράμματα θα εφαρμοστούν από το εκπαιδευτικό Κέντρο Innovative Hospitality Education στις εγκαταστάσεις του Columbia Plaza, ενώ με την ολοκλήρωση της σειράς μαθημάτων, τα οποία περιλαμβάνουν θεωρητική και πρακτική εξάσκηση, περί τα τέλη Μαρτίου, θα δοθεί στους συμμετέχοντες δίπλωμα παρακολούθησης.

Η κα Στυλιανού-Μιχαηλίδου ανέφερε ακόμη ότι η δράση αυτή έχει ως στόχο -μεταξύ άλλων- την αναβάθμιση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών στην επισιτιστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λεμεσού, την υποστήριξη των μελών της ΕΤΑΛ με τη διοχέτευση καταρτισμένου προσωπικού στους συγκεκριμένους τομείς και τη συνεισφορά στην καταπολέμηση της ανεργίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top