Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης ανέργων σε τουριστικά επαγγέλματα, στη Λεμεσό
Κύπρος

Πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης ανέργων σε τουριστικά επαγγέλματα, στη Λεμεσό

Πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης ανέργων σε επαγγέλματα της επισιτιστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας, από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, σε συνεργασία με την Innovative Hospitality Education, την Faloremo Trading Ltd και με την υποστήριξη του Υπουργείου Εργασίας και ΚΟΤ.

Την ευκαιρία σε άνεργους νέους και νέες να καταρτιστούν σε επαγγέλματα της επισιτιστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας, με στόχο την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, δίνει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή στο “Πρόγραμμα Κατάρτισης Άνεργων Νέων στη Φιλοξενία”, που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου.

Όπως δήλωσε η διευθύντρια της ΕΤΑΛ, κα Μαρία Στυλιανού-Μιχαηλίδου, το πρόγραμμα αποτελεί μια πρωτοβουλία της Εταιρείας στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και η συμμετοχή σε αυτό είναι εντελώς δωρεάν.

Οι πρώτες ομάδες εκπαιδευόμενων έχουν ήδη επιλεγεί και η έναρξη των μαθημάτων – που αφορούν τα επαγγέλματα του βοηθού μάγειρα ή τραπεζοκόμου/βοηθού μπαρ – έγινε χθες.

Τα προγράμματα θα εφαρμοστούν από το εκπαιδευτικό Κέντρο Innovative Hospitality Education στις εγκαταστάσεις του Columbia Plaza, ενώ με την ολοκλήρωση της σειράς μαθημάτων, τα οποία περιλαμβάνουν θεωρητική και πρακτική εξάσκηση, περί τα τέλη Μαρτίου, θα δοθεί στους συμμετέχοντες δίπλωμα παρακολούθησης.

Η κα Στυλιανού-Μιχαηλίδου ανέφερε ακόμη ότι η δράση αυτή έχει ως στόχο -μεταξύ άλλων- την αναβάθμιση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών στην επισιτιστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λεμεσού, την υποστήριξη των μελών της ΕΤΑΛ με τη διοχέτευση καταρτισμένου προσωπικού στους συγκεκριμένους τομείς και τη συνεισφορά στην καταπολέμηση της ανεργίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024