Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Λάρνακα-Αθήνα και Λάρνακα-Θεσσαλονίκη, τα νέα δρομολόγια της Blue Air

Τατιάνα Ρόκου - 16 Ιανουάριος 2015, 10:18

Οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Blue Air από τη Λάρνακα προς την Αθήνα θα πραγματοποιούνται καθημερινά (7 μέρες την εβδομάδα), ενώ από/προς Θεσσαλονίκη θα είναι διαθέσιμες κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.


Από τις 19 Ιανουαρίου 2015, η Blue Air ανοίγει νέα επιχειρησιακή βάση στην Κύπρο πραγματοποιώντας πτήσεις Λάρνακα - Αθήνα, Λάρνακα - Θεσσαλονίκη μετ’επιστροφή.

Οι πτήσεις από και προς την Αθήνα θα πραγματοποιούνται καθημερινά και από/προς Θεσσαλονίκη θα είναι διαθέσιμες κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Σημειώνεται ότι παραμένει και το ήδη υφιστάμενο δρομολόγιο της Blue Air προς Βουκουρέστι με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ σχεδιάζεται και η ανάπτυξη του δικτύου της από Κύπρο και σε άλλους προορισμούς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Orthodoxou Aviation Ltd, που είναι η αντιπρόσωπος της Blue Air στην Κύπρο, κ. Αντώνης Ορθοδόξου ανέφερε στη σχετική συνέντευξη Τύπου: “Είναι με ανάμεικτα συναισθήματα που υποδεχόμαστε την ανάπτυξη του πτητικού προγράμματος της Blue Air προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στον τομέα των αερομεταφορών στην κυπριακή αγορά μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις με τον κρατικό μας αερομεταφορέα, επέβαλαν την ανάληψη πρωτοβουλιών για την κάλυψη του μεγάλου και σημαντικού κενού που προέκυψε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το κοινό θα μας εμπιστευτεί και θα πετάξει με την Blue Air, όπως κάνει άλλωστε από το 2008”.

Ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Tudor Constantinescu δήλωσε: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κύπριο ταξιδιώτη που μας εμπιστεύεται τα τελευταία εφτά χρόνια για τα ταξίδια του από και προς Βουκουρέστι. Εμείς με τη σειρά μας ανταποδίδουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη αυτή, δίνοντας την ευκαιρία στον Κύπριο επιβάτη να ταξιδεύει φθηνά και ασφαλισμένα και σε άλλους προορισμούς”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top