Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣΑΕΕ: Η επιτυχία του ελληνικού τουρισμού εξαρτάται κατά πολύ από τις αεροπορικές συνδέσεις
Αερομεταφορές

ΣΑΕΕ: Η επιτυχία του ελληνικού τουρισμού εξαρτάται κατά πολύ από τις αεροπορικές συνδέσεις

Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών τονίζει το θέμα της επείγουσας βελτίωσης των υποδομών – παροχής υπηρεσιών στους επιβάτες – στα περιφερειακά αεροδρόμια και την επιτακτική ανάγκη συγκράτησης του κόστους λειτουργίας όλων των αεροδρομίων της χώρας.

Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών (ΣΑΑΕ) εύχεται καλή επιτυχία στην νέα ηγεσία του ελληνικού τουρισμού και θέτει τον Σύνδεσμο στη διάθεση της κυβέρνησης, για όλα τα θέματα που άπτονται στις αερομεταφορές και τα ελληνικά αεροδρόμια.

“Με την ευκαιρία, θέλουμε να τονίσουμε το θέμα της επείγουσας βελτίωσης των υποδομών – παροχής υπηρεσιών στους επιβάτες – στα περιφερειακά αεροδρόμια και την επιτακτική ανάγκη συγκράτησης του κόστους λειτουργίας όλων των αεροδρομίων της χώρας, με κύριο αυτό της Αθήνας, το οποίο πρέπει επιτέλους να γίνει ανταγωνιστικό”, τονίζεται.

Ο ΣΑΕΕ επισημαίνει ότι η επιτυχία του ελληνικού τουρισμού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις αεροπορικές συνδέσεις σε ποσοστό 80% όλων των αφίξεων. Οι αεροπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, ελληνικές και ξένες, απασχολούν άμεσα και έμμεσα πάνω από 100.000 εργαζόμενους και συμβάλουν στην ελληνική οικονομία το 2,5% του ΑΕΠ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024