Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαe-chef από την Electrolux: ένα καινοτόμο λογισμικό για τους φούρνους air-o-steam Touchline
Εξοπλισμός

e-chef από την Electrolux: ένα καινοτόμο λογισμικό για τους φούρνους air-o-steam Touchline

Μεταξύ και άλλων νέων λειτουργιών, υπογραμμίζεται η κατηγορία για εστιατόρια πλήρους εξυπηρέτησης.

Η Electrolux Professional δημιούργησε το e-chef, ένα ολοκαίνουργιο καινοτόμο λογισμικό για τους φούρνους air-o-steam Touchline, απλοποιώντας την εργασία του σεφ όσο ποτέ άλλοτε, όσο κανείς άλλος.

Το e-chef είναι το αποτέλεσμα μιας εκτεταμένης συλλογής απόψεων και αναγκών των σεφ, από το παγκόσμιο δίκτυο της Electrolux Professional και την Electrolux Chef Academy. Συνδυάζοντας τη διεθνή γαστρονομική εμπειρία με την πιο προηγμένη τεχνογνωσία στην κουζίνα, η Electrolux Chef Academy δοκίμασε “από πρώτο χέρι” και πιστοποίησε το e-chef.

Μεταξύ και άλλων νέων λειτουργιών, υπογραμμίζεται η κατηγορία για εστιατόρια πλήρους εξυπηρέτησης. Το e-chef προσκαλεί τους chef να χρησιμοποιήσουν τη νέα αυτή κατηγορία ως ένα προσωπικό βιβλίο συνταγών, που τους επιτρέπει να ομαδοποιούν συνταγές ανάλογα με τον τύπο κουζίνας, τη διατροφή, τα συστατικά, τις θερμοκρασίες, τα μενού γευμάτων και εποχιακά γεύματα. Είτε πρόκειται για αμερικανικό T-bone, είτε για μια επιλογή από την ινδική κουζίνα, το e-chef βοηθά στον προγραμματισμό και στην επιλογή των συνταγών, ενώ επιτρέπει σε κάθε Chef να δημιουργήσει και να προσαρμόσει την κάθε κατηγορία όπως θέλει. Για μέγιστη απόδοση, με μια φορητή μνήμη USB δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης της συλλογής συνταγών, που μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα VIP της Electrolux και στη συνέχεια να την αποθηκεύσετε και να τη μεταφέρετε σε άλλους φούρνους air-o-steam Touchline εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών σε όλο τον κόσμο.

Το e-chef διευκολύνει τα καθήκοντα του chef, εξασφαλίζοντας την ίδια άριστη ποιότητα σε κάθε μαγείρεμα. Η επίτευξη του τέλειου αποτελέσματος στο ψήσιμο δεν ήταν ποτέ πιο απλή υπόθεση, χάρη στα χαρακτηριστικά του air-o-steam Touchline όπως το σύστημα Precise Humidity Control.  Με τον κατοχυρωμένο αισθητήρα λάμδα και το θερμόμετρο έξι σημείων, αποκλειστικά από την Electrolux.

Ο Alberto Pezzutto, επικεφαλής του τομέα Cook & Chill της Electrolux Professional, σχολίασε: “Καταλαβαίνουμε ότι οι κουζίνες των εστιατορίων βρίσκονται συχνά υπό πίεση για την ανανέωση των μενού τους σε πολύ περιορισμένο χρόνο. Με την δημιουργία του e-chef, τη νέα έκδοση λογισμικού του φούρνου air-o-steam Touchline, συνταγές από όλο τον κόσμο μπορούν να μεταφερθούν σε κάθε κουζίνα, με αποτέλεσμα να προσφέρονται, ξεχωριστά, αυθεντικά πιάτα από το εξωτερικό, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών και εξασφαλίζοντας την επιτυχία του εστιατόριου”.

Η Electrolux Professional – Ελλάς υποστηρίζει τη νέα γενιά

Η Electrolux Professional – Ελλάς, υποστηρίζει κάθε νέο που προσπαθεί επαγγελματικά να καθιερωθεί, με όρεξη, μεράκι και πάθος για τη δουλειά του.

Στο τελευταίο γαστρονομικό γεγονός που έγινε στην Αράχωβα, η Electrolux Ελλάς υποστήριξε το Chef’s Club Ελλάδος και τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων του Γαλαξειδίου, προς ενίσχυση και υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, εστίασης και φιλοξενίας, με τα κορυφαία μηχανήματα επαγγελματικής εστίασης.
Εκεί, τα στελέχη της γνώρισαν τον σπουδαίο chef της Σχολής Μαγειρικής ΕΠΑΣ Γαλαξειδίου, κ. Γιάννη Άβντιου (Έξαρχος), τον οποίο και η Electrolux Professional – Ελλάς θα τον υποστηρίξει κατά την διάρκεια των σχολικών διακοπών, μάλιστα έχει εργαστεί σε διάφορα ξενοδοχεία ήδη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024