Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΟλοκληρώνονται τα έργα επέκτασης του αεροδρομίου Καστοριάς

Ολοκληρώνονται τα έργα επέκτασης του αεροδρομίου Καστοριάς

Την ερχόμενη άνοιξη ολοκληρώνεται η επέκταση του διαδρόμου προσγειώσεων στο αεροδρόμιο Καστοριάς. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και η γ.γ. Μαρία Σκραφνάκη που επισκέφθηκαν το έργο κατέληξαν στο […]

Την ερχόμενη άνοιξη ολοκληρώνεται η επέκταση του διαδρόμου προσγειώσεων στο αεροδρόμιο Καστοριά<.>ς<...>. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και η γ.γ. Μαρία Σκραφνάκη που επισκέφθηκαν το έργο κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το έδαφος δεν έχει ακόμη την απαιτούμενη σταθερότητα για την επίστρωσή του με ασφαλτοτάπητα.

"Προτιμούν και οι επιβλέποντες και οι εργολήπτες να περάσει και ο χειμώνας να καθιζήσει το έδαφος και εν συνέχεια να ρίξουν όλο μαζί τον τάπητα", είπε η κ. Σκραφνάκη προσθέτοντας ότι οι θερμοκρασίες δεν είναι κατάλληλες για να προχωρήσουν τα έργα ασφαλτόστρωσης.

Εξάλλου μέχρι την άνοιξη του 2002 θα έχουν ολοκληρωθεί τα παράλληλα έργα, όπως είναι η κατασκευή του περιφερειακού προς το αεροδρόμιο άξονα και η απομάκρυνση των διαφόρων εμποδίων.

Το συνολικό κόστος του έργου θα αγγίξει τα 6 δισ. δρχ. και η κατασκευή του αναμένεται να συμβάλει στην τόνωση του κλάδου της γούνας και την ανάπτυξη του τουρισμού στην Καστοριά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024