Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα πλατφόρμα online κρατήσεων από τον Όμιλο Spyrou Hotels & Companies
Τεχνολογία

Νέα πλατφόρμα online κρατήσεων από τον Όμιλο Spyrou Hotels & Companies

Η διαφοροποίηση της πλατφόρμας 'Spyrou Philoxenia' συνίσταται στην παροχή αδιαμφισβήτητης 'Best Rate Guarantee' σε συνδυασμό με ένα εύχρηστο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων 'επόμενης γενιάς'.

Μια νέα και ιδιαίτερα φιλόδοξη επιχειρηματική δραστηριότητα  ανακοίνωσε ο ξενοδοχειακός όμιλος Spyrou Hotels & Companies. Από την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα spyrouphiloxenia.com για ηλεκτρονικές ξενοδοχειακές κρατήσεις ταξιδιωτών, καθώς και η παροχή σε ανεξαρτήτους ξενοδόχους υπηρεσιών Sales, Marketing, Consulting και e-Bookings.

Η διαφοροποίηση της πλατφόρμας “Spyrou Philoxenia” συνίσταται στην παροχή αδιαμφισβήτητης “Best Rate Guarantee”  σε συνδυασμό με ένα εύχρηστο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων “επόμενης γενιάς”. Ο κ. Γιώργος Μιχάλης, Project Director της εταιρείας δήλωσε: “Το όφελος αφορά τόσο στον ταξιδιώτη – τουρίστα όσο και στον ανεξάρτητο ξενοδόχο. Είναι αντιληπτό πως υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτιστοποίησης της συνολικής ικανοποίησης των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας σε συνδυασμό με την αύξηση της κερδοφορίας των ξενοδοχείων. Στο σημείο αυτό αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι οι συνεργαζόμενοι ξενοδόχοι έχουν εγγυημένη βελτιστοποίηση των οικονομικών τους αποτελεσμάτων με μηδενικό ρίσκο. Βασισμένοι στην 40χρονη πορεία του Ομίλου μας προβαίνουμε στην υλοποίηση της σχετικής δραστηριότητας με την βεβαιότητα πως θα ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις της ταχεία μεταλλασσόμενης  τουριστικής αγοράς”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024