Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυμμετοχή του Thessaloniki Convention Bureau στην ACE of M.I.C.E
MICE

Συμμετοχή του Thessaloniki Convention Bureau στην ACE of M.I.C.E

Το Thessaloniki Convention Bureau (TCB) συμμετέχει στην ACE of M.I.C.E. Exhibition με περίπτερο 40 τ.μ. και αποτελεί τη μεγαλύτερη συμμετοχή συγκριτικά με άλλες αντίστοιχες όπως αυτή της Βαρκελώνης, του ΑζερμπαΪτζάν, της Σερβίας του Σάλτσμπουργκ, και πολλών άλλων.

Το Thessaloniki Convention Bureau (TCB) ξεκινά δυναμικά το πρόγραμμα δράσεων για το 2015 με τη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού ACE of M.I.C.E. Exhibition που θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Φεβρουαρίου 2015 στο Istanbul Congress Center στην Κωνσταντινούπολη.

Το Thessaloniki Convention Bureau (TCB) συμμετέχει στην ACE of M.I.C.E. Exhibition με περίπτερο 40 τ.μ. και αποτελεί τη μεγαλύτερη συμμετοχή συγκριτικά με άλλες αντίστοιχες όπως αυτή της Βαρκελώνης, του ΑζερμπαΪτζάν, της Σερβίας του Σάλτσμπουργκ, και πολλών άλλων, αξιοποιώντας την ευκαιρία προβολής του προορισμού σε περισσότερους από 800 hosted buyers, εν δυνάμει πελάτες της Θεσσαλονίκης.
 
Η εν λόγω έκθεση, είναι η μοναδική εξειδικευμένη για το συνεδριακό και επαγγελματικό τουρισμό, που πραγματοποιείται στην Τουρκία και απευθύνεται μόνον σε επαγγελματίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι hosted buyers είναι εκπρόσωποι τόσο διεθνών φορέων όσο και επιχειρήσεων με εξωστρεφή δραστηριότητα, κυρίως από τον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας και προέρχονται από αγορές της Ευρώπης, Ρωσίας, ΗΠΑ, Κίνας, Ινδίας, Ιαπωνίας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Στο περίπτερο του Thessaloniki Convention Bureau συμμετέχουν ως συνεκθέτες οι εταιρείες – μέλη του: Artion Conferences & Events, Capsis Hotel Thessaloniki, Domotel Hotels & Resorts, HELEXPO SA, Makedonia Palace,  Mediterranean Palace Hotel, Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης-ΟΜΜΘ, Porto Palace Hotel και The Met Hotel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024