Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΤο HAPCO / EFAPCO Think Forum στην Αθήνα, στις 12-13 Μαρτίου 2015
Συνέδρια

Το HAPCO / EFAPCO Think Forum στην Αθήνα, στις 12-13 Μαρτίου 2015

Η εκδήλωση, που θα έχει χαρακτήρα διαδραστικής επικοινωνίας, απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες της συνεδριακής αγοράς, εκπροσώπους τουριστικών φορέων, ακαδημαϊκούς και φοιτητές στο χώρο του τουρισμού, όπως και εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, που εμπλέκονται έμμεσα και άμεσα με την προσέλκυση και διοργάνωση συνεδρίων / εκδηλώσεων.

Tην Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO) εκδήλωση με θέμα “HAPCO / EFAPCO Think FORUM” στο ξενοδοχείο King George. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν οι γενικές συνελεύσεις μελών τόσο του HAPCO, όσο και της EFAPCO, γεγονός που ήδη έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ενότητες και Workshops, τα θέματα των οποίων έχουν προκύψει από τις τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά MICE (Meetings – Incentives – Congresses – Events).

Η εκδήλωση, που θα έχει χαρακτήρα διαδραστικής επικοινωνίας, απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες της συνεδριακής αγοράς, εκπροσώπους τουριστικών φορέων, ακαδημαϊκούς και φοιτητές στο χώρο του τουρισμού, όπως βεβαίως και εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, που εμπλέκονται άλλοτε έμμεσα και άλλοτε άμεσα με την προσέλκυση και διοργάνωση συνεδρίων / εκδηλώσεων.

Κύριοι ομιλητές είναι επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού από την ελληνική αγορά, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, επαγγελματίες διοργάνωσης συνεδρίων από το εξωτερικό, εξέχουσες, όπως επίσης και εκπρόσωποι φορέων που εμπλέκονται με διοργανώσεις επιστημονικών εκδηλώσεων σε διάφορους τομείς.

Τα θέματα (υπό διαμόρφωση) είναι τα ακόλουθα:

HAPCO (Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015)

  • Ιατρικός Συνεδριακός τουρισμός στην Ελλάδα: Κοινή στρατηγική ή παράλληλοι δρόμοι;
  • Ελληνικό MICE: Κοιτάζοντας στο μέλλον
  • Εξελίξεις της τεχνολογίας στην υπηρεσία συνεδρίων και εκδηλώσεων

EFAPCO (Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015)

  • The Institute of Event Management. The UK Model in a European Landscape
  • EFAPCO’s  Education Research Programme: Economic Impact and Employment Development of the European Meetings Sector
  • Lobbying Europe – analysis of EFAPCO’s progress in securing greater professional, economic, scientific, medical, cultural and social recognition for the Events Management sector
  • Transparency in the Medical Meetings sector. Best practices in implementing the EFPIA Transparency Code.

Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024