Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚατάθεση υπομνήματος από τους ξενοδόχους της Κω στο Υπουργείο Τουρισμού
Ένωση Ξενοδόχων Κω

Κατάθεση υπομνήματος από τους ξενοδόχους της Κω στο Υπουργείο Τουρισμού

Η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κα Κωνσταντίνα Σβύνου, κατέθεσε υπόμνημα σχετικά με θέματα που απασχολούν τον κλάδο και είναι σημαντικά για την περαιτέρω ανάπτυξη του.

Στις 17 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, στην οποία παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ηλίας Σιφάκης, ο πρόεδρος της Μαρίνας του νησιού κ. Σεβαστιανός Μαραγκός, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας και η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κα Κωνσταντίνα Σβύνου.

Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα, η υπουργός άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τις θέσεις και τις προτάσεις των φορέων και δεσμεύτηκε για νέο ραντεβού σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να συζητηθούν ακόμα πιο αναλυτικά. Η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κατέθεσε υπόμνημα σχετικά με θέματα που απασχολούν τον κλάδο και είναι σημαντικά για την περαιτέρω ανάπτυξη του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024