Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤο περιοδικό Catering Insight βραβεύει τη thermaline ως 'Prime Cooking Equipment of the Year'
Εξοπλισμός

Το περιοδικό Catering Insight βραβεύει τη thermaline ως 'Prime Cooking Equipment of the Year'

Η Electrolux Professional κέρδισε βραβείο για την καινοτόμο σειρά μαγειρικής thermaline 80/90.

Η σειρά thermaline 80/90 πήρε το πρώτο έπαθλο στην κατηγορία “Prime Cooking & Ranges” των βραβείων Catering Equipment Of The Year 2014 του περιοδικού Catering Insight. Τα βραβεία επιβραβεύουν τις καλύτερες νέες προσθήκες στην αγορά εξοπλισμού μαζικής εστίασης του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών και παρέχουν πολύτιμη εικόνα για τις εξελίξεις στον στίβο της επαγγελματικής κουζίνας.

Τα βραβεία Catering Equipment Of The Year προσφέρουν έναν οδηγό με 50 από τις καλύτερες παρουσιάσεις εξοπλισμού μαζικής εστίασης στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου φέτος, επιλέγοντας έναν μόνο νικητή σε κάθε κατηγορία προϊόντων σύμφωνα με τρία κριτήρια: καινοτομία, λειτουργικότητα και επαγγελματισμό.

Η άποψη των κριτών ήταν: “Έχουμε φανταστικές εξελίξεις στην αγορά των  φούρνων Combi φέτος, κάτι που  μαρτυρούν οι προεπιλεγμένοι συμμετέχοντες σε αυτή την κατηγορία. Ωστόσο, σχετικά με τις σειρές μαγειρικής, φέτος η Electrolux έχει προχωρήσει πραγματικά εμπρός στην κατηγορία modular cooking  με την ελβετική της σειρά, που προσφέρει στην ενεργειακή απόδοση και εντυπωσιάζει με τον κομψό σχεδιασμό της”.

Η σειρά thermaline 80/90, η οποία αναπτύχθηκε στην Ελβετία, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ως μέρος της σειράς thermaline Made to Measure (M2M), και συνδέει άψογα τις πολλαπλές εφαρμογές της κουζίνας υψηλής παραγωγικότητας.

Πλούσιος από άποψη καινοτομίας, ο εξοπλισμός επιτρέπει στους επιχειρηματίες να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας στις κουζίνες, εξασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα και υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, ενώ προσφέρει σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως το Aquacooker για μαγειρική πολλαπλών χρήσεων (sous-vide, bain-marie, pasta cooker), ένα μεγάλης ισχύος μπάρμπεκιου και ενσωματωμένα ψυγεία και καταψύκτες.

Σχετικά με το βραβείο, ο Simon Lilley, περιφερειακός διευθυντής του τομέα Horizontal Cooking, σχολίασε: “Αυτό το βραβείο είναι μια απόδειξη της δέσμευσής μας για τη δημιουργία προϊόντων με ηγετική θέση στην αγορά. Επιδιώκουμε να δουλεύουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο δικό μας δίκτυο συνεργατών και σεφ ώστε να δημιουργούμε εξοπλισμό που τους βοηθά να προσαρμόσουν και να διατηρήσουν μια ευέλικτη κουζίνα, προσφέροντας άρτια πιάτα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Είναι πραγματικά φανταστικό, αυτό να μας αναγνωρίζεται με ένα τέτοιο διάσημο βραβείο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024