Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΗΑΤΤΑ

Στρατηγική συνεργασία του ΗΑΤΤΑ με το MTC Group

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Φεβρουάριος 2015, 09:21

Στόχος του ΗΑΤΤΑ, είναι η δημιουργία νέων τουριστικών προϊόντων για τα μέλη του, τα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, και ο εμπλουτισμός των πακέτων ταξιδίων για τους τουρίστες. Η συνεργασία αυτή με την MTC GROUP θα έχει ως αποτέλεσμα την προβολή λιγότερο επισκέψιμων προορισμών στους τουρίστες της Ελλάδας και του εξωτερικού.


Την ευρύτερη συνεργασία τους στο πλαίσιο της προβολής τουριστικών περιοχών αποφάσισαν ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) και η εταιρεία Συμβούλων Τουρισμού MTC Group.

Στόχος του ΗΑΤΤΑ, είναι η δημιουργία νέων τουριστικών προϊόντων για τα μέλη του, τα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, και ο εμπλουτισμός των πακέτων ταξιδίων για τους τουρίστες. Η συνεργασία αυτή με την MTC Group θα έχει ως αποτέλεσμα την προβολή λιγότερο επισκέψιμων προορισμών στους τουρίστες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Για τον σκοπό αυτό, θα δημιουργηθεί σειρά ταξιδιών γνωριμίας (fam trips) για τα  μέλη του Συνδέσμου, οι οποίοι θα κληθούν να γνωρίσουν από κοντά τους προορισμούς που μπορούν να εντάξουν άμεσα στα επαγγελματικά τους σχέδια.

“Με γνώμονα την ανάγκη για διαρκή ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος που θα ωφελήσει τον τουριστικό κλάδο και τα μέλη μας ειδικότερα, ο Σύνδεσμος επιστρατεύει κάθε διαθέσιμη δύναμη στην κατεύθυνση αυτή”, επισημαίνει ο πρόεδρος του HATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

Μεταξύ των προορισμών – στόχων περιλαμβάνονται οι Δήμοι Μυκόνου, Θήρας, Ίου, Μήλου, Πάρου, Ναυπακτίας, Αλοννήσου και Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ ακολουθεί σχεδιασμός για περισσότερους στο άμεσο μέλλον. Η χάραξη νέων στρατηγικών για την ευρεία προβολή της ελληνικής τουριστικής αγοράς, είναι το επόμενο βήμα της συνεργασίας του ΗΑΤΤΑ και της MTC Group.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top