Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο 2ο Porto Carras Half Marathon Spring διεξάγεται στις 30-31 Μαΐου 2015
Αθλητικός τουρισμός

Το 2ο Porto Carras Half Marathon Spring διεξάγεται στις 30-31 Μαΐου 2015

Μετά τη μεγάλη περυσινή επιτυχία του 1ου Porto Carras Half Marathon, το Porto Carras μένει πιστό στο ραντεβού του και στοχεύει να αναδείξει για άλλη μια χρονιά τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Tο Porto Carras Grand Resort, σε συνεργασία με την XTERRA Greece ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 2ου Porto Carras Half Marathon Spring powered by Xterra, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Το διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

  • Ημιμαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ.
  • Αγώνες Δρόμου 5 και 10 χλμ.
  • Κολυμβητικό αγώνα 1.000, 2.500 και 5.000 μέτρων
  • Παιδικό αγώνα Δρόμου
  • Παιδικό αγώνα Κολύμβησης

Οι αγώνες Δρόμου όλων των αποστάσεων θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου, σε πανέμορφες χωμάτινες και ασφάλτινες διαδρομές χωρίς τεχνικές δυσκολίες, που διασχίζουν το κατάφυτο τοπίο των 17.000 στρεμμάτων που περιβάλει τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι συμμετέχοντες θα απολαμβάνουν εικόνες φυσικής ομορφιάς του πευκόφυτου δάσους και του Τορωναίου Κόλπου.

Οι κολυμβητικοί αγώνες όλων των αποστάσεων θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί, στην υπέροχη βραβευμένη με γαλάζια σημαία, αμμώδη παραλία μήκους 9 χλμ. του Porto Carras Grand Resort, σε σηματοδοτημένες διαδρομές.


Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις σε τρέξιμο και κολύμβηση. To chip χρονομέτρησης θα δοθεί κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από την γραμματεία. Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη και παροχή Α’ Βοηθειών από έμπειρα μέλη της Ελληνικής Oμάδας Διάσωσης. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και έχουν υπογράψει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση. Συστήνεται δε στους συμμετέχοντες να προβούν σε ιατρικές εξετάσεις πριν τον αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών απαιτείται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους.

Τη ναυαγoσωστική κάλυψη του αγώνα θα αναλάβουν έμπειροι ναυαγοσώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ικανός αριθμός από ναυαγοσώστες στη διαδρομή της κολύμβησης σε πλωτά ή άλλα μέσα προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια αν αυτό απαιτηθεί.

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, τροφοδοσία, σκουφάκι κολύμβησης (για το κολύμπι), ηλεκτρονική χρονομέτρηση.Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και στο portocarrasmarathon.com.

Το πολυτελές Porto Carras Grand Resort, ως επίσημος συνδιοργανωτής, προσφέρει ειδικές προνομιακές τιμές διαμονής στο πολυτελές 5* ξενοδοχείο Porto Carras Meliton και στο 5* ξενοδοχείο Porto Carras Sithonia.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024