Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Παγκρήτια έκθεση ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2015 στις Μαλάδες Ηρακλείου

Τατιάνα Ρόκου - 27 February 2015, 16:00

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες και παλαιές εσοδείες των Κρητών οινοποιών, να μιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το Wines of Crete.


Για έβδομη συνεχή χρονιά, οι ονοποιοί της Κρήτης ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τους φίλους του κρητικού αμπελώνα στην παγκρήτια έκθεση “ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2015”. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου, 1 και 2 Μαρτίου,  στον χώρο εκδηλώσεων “Κήπος των Αισθήσεων” στις Μαλάδες Ηρακλείου.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες και παλαιές εσοδείες των Κρητικών Οινοποιών, να μιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το Wines of Crete.

Στα φετινά ΟΙΝΟΤΙΚΑ θα δει κανείς:
1. Ομαδοποιημένη παρουσίαση με θέμα “Γηγενείς ερυθρές ποικιλίες”, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο - bar, έτσι ώστε με μια στάση, οι επισκέπτες να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις ερυθρές τοπικές ποικιλίες του Κρητικού αμπελώνα.
2. Οργανωμένο πωλητήριο Κρητικού κρασιού εντός του χώρου της Έκθεσης.
3. Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρες 12.00-16.00 θα πραγματοποιηθεί αμπελουργικό σεμινάριο με θέμα ”Σύγχρονες τάσεις και προβληματισμοί στην κρητική αμπελουργία”.
4. Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 19:00 ο κ. Χρηστός Λάπας με τον Pastry chef κ. Θέμο Ρήγα καλωσορίζουν τους επισκέπτες της έκθεσης με δημιουργίες από γλυκό κρασί.
5. Την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 14:00 ο chef κ. Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει με τον Χρήστο Λάπα με θέμα ”Θαλασσινές γεύσεις με άρωμα Κρήτης”.
6. Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου και ώρες 17.00-20.00 θα διεξαχθεί σεμινάριο με θέμα ”Κρασί και Εστιατόριο, μια εμπειρία γεύσης”. Οι κ.κ. Λαζάρου, Δεληγιάννης, Γιαννόπουλος και εκπρόσωπος της Λ.Α.Κ, καλεσμένοι του Wines of Crete, θα αναπτύξουν σε επαγγελματίες του χώρου τους συσχετισμούς μεταξύ εστιατορίου, κρασιού, γεύσης και εμπειρίας, με σκοπό την ανάδειξη όλων αυτών των στοιχείων. Σε συνδυασμό με γεύσεις που θα παρασκευάσουν ζωντανά οι chef κ.κ. Γιάννης Μαργαρης, Γιώργος Μακρής, Μιχάλης Χάσικος και Κυριάκος Λύρας.

Η έκθεση απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top