Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο Tweed Run για δεύτερη φορά στις Σπέτσες
Αθλητικός τουρισμός

Το Tweed Run για δεύτερη φορά στις Σπέτσες

Οι λάτρεις του ποδηλάτου θα έχουν για άλλη μια φορά την ευκαιρία να βάλουν τα καλά τους και να κάνουν ποδηλατάδα στις Σπέτσες.

Ο θεσμός της ποδηλατάδας παλιάς εποχής που ξεκίνησε το 2009 από το Λονδίνο και εξαπλώθηκε στις πιο σημαντικές μητροπόλεις του κόσμου, μετά την πολύ επιτυχημένη έναρξη του στην Ελλάδα τον περασμένο Νοέμβριο, έρχεται ξανά στις Σπέτσες. Το στυλ και η κομψότητα θα παρελάσουν ξανά στο αγαπημένο νησί του Αργοσαρωνικού, με τα βλέμματα στραμμένα στα ποδήλατα – αντίκες και τις elegant “tweed” παρουσίες. Την πρωτοβουλία και διοργάνωση αναλαμβάνει και πάλι το μεγαλοπρεπές Poseidonion Grand Hotel, που ταυτίζεται απόλυτα με τη φινέτσα που αποπνέει ο θεσμός του Tweed Run, ενώ τo event υποστηρίζει με την ενεργό συμμετοχή του το Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου.

Στις 28 και 29 Μαρτίου, Σπετσιώτες, Αθηναίοι, αλλά και φίλοι της εκδήλωσης από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα ζήσουν και πάλι στους χαλαρούς ρυθμούς του “Tweed Run”. Το νησί θα γεμίσει από συμμετέχοντες που θα έχουν επιμεληθεί με μεράκι τα κλασικά τους ποδήλατα και τις καλαίσθητες ενδυματολογικές τους επιλογές με “tweed” χαρακτήρα, βιώνοντας στα πρότυπα της εμπνευσμένης από τα βρετανικά πρότυπα εκδήλωσης. Η βόλτα με ποδήλατα μέσα στη σπετσιώτικη φύση, οι στάσεις για ζεστό τσάι και πικ-νικ με ποικιλία από σνακ, οι βραβεύσεις για την καλύτερη εμφάνιση ποδηλάτων,αλλά και ενδυμασιών, τα jazz μουσικά events με άφθονο κέφι, είναι μια μικρή γεύση της ατμόσφαιρας που θα ζωντανέψει ξανά στις Σπέτσες.

Τα “συστατικά” του Tweed Run απαντούν συνολικά στην επιθυμία του κόσμου για αλλιώτικες εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και που στόχο έχουν να δώσουν μια φρέσκια απόδραση από την καθημερινότητα, δίνοντας παράλληλα ζωή, αλλά και την ευκαιρία σε προορισμούς να αναδείξουν τον πλούτο της ομορφιάς τους πέρα από την καλοκαιρινή περίοδο. Το Poseidonion Grand Hotel, στηρίζοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που λαμβάνονται εξαρχής από αξίες και ιδανικά που εκλείπουν σήμερα, φέρνει και πάλι στις Σπέτσες αυτήν την μοναδικού χαρακτήρα εκδήλωση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024