Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Δ. Κούτουλας μιλά για τη ριζική βελτίωση των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στο προσεχές Hotel Quality Masterclass
Σεμινάρια

Ο Δ. Κούτουλας μιλά για τη ριζική βελτίωση των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στο προσεχές Hotel Quality Masterclass

Έχοντας ασχοληθεί επί πολλά χρόνια με θέματα ξενοδοχειακού μάνατζμεντ και επιμόρφωσης διευθυντικών στελεχών, ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας θα προσεγγίσει το ζήτημα της ποιοτικής αναβάθμισης ξενοδοχείων με καθαρά πρακτικό πνεύμα και θα εστιάσει σε απλούς και προσιτούς τρόπους για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στο κρίσιμο ζήτημα της ποιότητας των ξενοδοχειακών υπηρεσιών, καθώς και των πρακτικών τρόπων για την αναβάθμισή της θα εστιάσει το σεμινάριο με τίτλο “Hotel Quality Masterclass: Η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην εποχή του TripAdvisor” που συνδιοργανώνουν το TravelDailyNews και ο κ. Δημήτρης Κούτουλας στις 20 Μαρτίου, στην Αθήνα. Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε ξενοδόχους, σε διευθυντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, σε επιχειρηματίες ξενοδοχειακού εξοπλισμού, καθώς και σε επαγγελματίες που σχετίζονται με την ανέγερση, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων (αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές κ.ο.κ.).

Κύριος εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ποιοτική αξιολόγηση ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς εργάστηκε ως “mystery guest” και έχει επιθεωρήσει και αξιολογήσει εκατοντάδες ξενοδοχεία σε οκτώ χώρες. Έχοντας ασχοληθεί επί πολλά χρόνια με θέματα ξενοδοχειακού μάνατζμεντ και επιμόρφωσης διευθυντικών στελεχών, θα προσεγγίσει το ζήτημα της ποιοτικής αναβάθμισης ξενοδοχείων με καθαρά πρακτικό πνεύμα και θα εστιάσει σε απλούς και προσιτούς τρόπους για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

“Τα ενθουσιώδη σχόλια των ιδιοκτητών και διευθυντών ξενοδοχείων που παρακολούθησαν το Hotel Quality Masterclass τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας μάς παρακίνησαν να το επαναλάβουμε στις 20 Μαρτίου στο Radisson Blu Park Hotel Athens”, ανέφερε ο κ. Κούτουλας. “Η μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει στον ξενοδοχειακό κλάδο για κατάρτιση υψηλού επιπέδου με άκρως πρακτικό προσανατολισμό. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να κάνουμε προσιτή σε κάθε ενδιαφερόμενο μια ξενοδοχειακή τεχνογνωσία αιχμής βασισμένη σε άριστες πρακτικές από την Ελλάδα και το εξωτερικό”.

Το Hotel Quality Masterclass είναι το δημοφιλέστερο μεταξύ των σεμιναρίων της σειράς “The TravelDailyNews Masterclass Series”. Σε αυτό το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα, θα μιλήσουν εκτός του κ. Κούτουλα οι κ.κ. Gianluca Laterza της TripAdvisor και Thomas Landen της Revinate, αναλύοντας τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για τη διαχείριση των σχολίων στο TripAdvisor και τη βελτίωση της διαδικτυακής φήμης των ξενοδοχείων.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την εγγραφή στο σεμινάριο βρίσκονται εδώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024