Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα μηχανή αναζήτησης και κρατήσεων ξενοδοχείων από την Β&Α
Τεχνολογία

Νέα μηχανή αναζήτησης και κρατήσεων ξενοδοχείων από την Β&Α

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία για την παρουσίαση του νέου προϊόντος της B&A, παραβρέθηκαν οι μεγαλύτεροι ταξιδιωτικούς πράκτορες της κυπριακής αγοράς.

Η B&A δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού από το 1989 έως σήμερα προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού στους συνεργάτες της που ειδικεύονται στο χώρο του ταξιδιού αναψυχής, της διοργάνωσης συνεδρίων και στην ναυτιλία. Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Λευκωσία, η Β&Α παρουσίασε το νέο της προϊόν, τη μηχανή αναζήτησης και κρατήσεων ξενοδοχείων travelmaster.gr/ehotels. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι μεγαλύτεροι ταξιδιωτικούς πράκτορες της κυπριακής αγοράς.

Η διευθύντρια Πωλήσεων eHotels της B&A κα Ηλέκτρα Γκιούρη, τόνισε, μεταξύ άλλων: “Tο προϊόν που σας παρουσιάζουμε σήμερα αποτελεί in-house development της Β&Α. Απόρροια εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει μέσα στα 26 χρόνια διαρκούς παρουσίας μας στον κλάδο του τουρισμού. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του επαγγελματία σχεδιάσαμε μια γρήγορη, φιλική και τεχνολογικά προηγμένη μηχανή. Αυτό σε συνδυασμό με τη χρήση της XML τεχνολογίας που διαθέτουμε, μας επιτρέπει να διατηρούμε  χαμηλό λειτουργικό κόστος, διατηρώντας έτσι και τις τιμές των ξενοδοχείων ιδιαίτερα χαμηλές, δίνοντάς σας τη δυνατότητα για υψηλότερο κέρδος”.


Από αριστερά, η κα Φιλιώ Δημητρακοπούλου, Sales Director, ο κ. Μιχάλης Γεραρής, General Manager και η κα Ηλέκτρα Γκιούρη Sales Manager eHotels.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024