Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέα μπροσούρα από το Day Rise και εκπαιδευτικό ταξίδι στην Τυνησία για τουριστικούς πράκτορες

Νέα μπροσούρα από το Day Rise και εκπαιδευτικό ταξίδι στην Τυνησία για τουριστικούς πράκτορες

Το ταξιδιωτικό γραφείο Day Rise που εξειδικεύεται στην Τυνησία, διοργανώνει στα τέλη Νοεμβρίου εκπαιδευτικό ταξίδι στην Τυνησία με την συμμετοχή τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν […]

Το ταξιδιωτικό γραφείο Day Rise<.> που εξειδικεύεται στην Τυνησία, διοργανώνει στα τέλη Νοεμβρίου εκπαιδευτικό ταξίδι στην Τυνησία με την συμμετοχή<...> τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα καλύτερα μέρη της χώρας και πολλά από τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται το Day Rise.

Νέα μπροσούρα

Το Day Rise πρόσφατα κυκλοφόρησε την νέα του μπροσούρα για την Τυνησία που καλύπτει τον χειμώνα και την άνοιξη του 2001-2002. Η μπροσούρα παρουσιάσει τα προγράμματα που προσφέρει το γραφείο με πλήρη περιγραφή, πολλές συμβουλές για τον ταξιδιώτη, και ένα νέο σύστημα βαθμολόγησης των ξενοδοχείων που βασίζεται στις απαντήσεις που έχουν δώσει οι πελάτες του γραφείου μετά τις διακοπές τους στην Τυνησία, και στην πολυετή εμπειρία του Day Rise. Στην παρουσίαση του κάθε ξενοδοχείου υπάρχει μία κλίμακα αξιολόγησης η οποία καταγράφει τη γνώμη των πελατών του γραφείου, οι οποίοι βαθμολόγησαν ξεχωριστά την κάθε ερώτηση που τους έγινε. Οι ερωτήσεις αφορούσαν τη γενική εικόνα του ξενοδοχείου, το service, την διαμονή, και το φαγητό.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο πρόγραμμα Djerba– στα βήματα του Οδυσσέα, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για χειμερινές διακοπές, αφού υπάρχει συνέχεια ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία είναι αρκετά ζεστή. Υπάρχουν δύο πτήσεις την εβδομάδα, και αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έχει γίνει καμιά ακύρωση στις πτήσεις παρά τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024