Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα μπροσούρα από το Day Rise και εκπαιδευτικό ταξίδι στην Τυνησία για τουριστικούς πράκτορες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Νοέμβριος 2001, 00:00

Το ταξιδιωτικό γραφείο Day Rise<.> που εξειδικεύεται στην Τυνησία, διοργανώνει στα τέλη Νοεμβρίου εκπαιδευτικό ταξίδι στην Τυνησία με την συμμετοχή<...>

τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα καλύτερα μέρη της χώρας και πολλά από τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται το Day Rise.

Νέα μπροσούρα

Το Day Rise πρόσφατα κυκλοφόρησε την νέα του μπροσούρα για την Τυνησία που καλύπτει τον χειμώνα και την άνοιξη του 2001-2002. Η μπροσούρα παρουσιάσει τα προγράμματα που προσφέρει το γραφείο με πλήρη περιγραφή, πολλές συμβουλές για τον ταξιδιώτη, και ένα νέο σύστημα βαθμολόγησης των ξενοδοχείων που βασίζεται στις απαντήσεις που έχουν δώσει οι πελάτες του γραφείου μετά τις διακοπές τους στην Τυνησία, και στην πολυετή εμπειρία του Day Rise. Στην παρουσίαση του κάθε ξενοδοχείου υπάρχει μία κλίμακα αξιολόγησης η οποία καταγράφει τη γνώμη των πελατών του γραφείου, οι οποίοι βαθμολόγησαν ξεχωριστά την κάθε ερώτηση που τους έγινε. Οι ερωτήσεις αφορούσαν τη γενική εικόνα του ξενοδοχείου, το service, την διαμονή, και το φαγητό.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο πρόγραμμα Djerba- στα βήματα του Οδυσσέα, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για χειμερινές διακοπές, αφού υπάρχει συνέχεια ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία είναι αρκετά ζεστή. Υπάρχουν δύο πτήσεις την εβδομάδα, και αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έχει γίνει καμιά ακύρωση στις πτήσεις παρά τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top