Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τουριστικούς επαγγελματίες από το Δήμο Ναυπακτίας

Θοδωρής Κουμέλης - 23 Μάρτιος 2015, 11:14

Το 'Εργαστήρι Τουρισμού' ανέλαβε να υλοποιήσει η MTC GROUP με ομιλητές από τα στελέχη της με τη σύμπραξη και του ΗΑΤΤΑ, σε εφαρμογή της πρόσφατης συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας που αποφασίσθηκε από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και την εταιρία Συμβούλων Τουρισμού του Δήμου.


Το πρώτο μιας σειράς ενημερωτικών-εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους τουριστικούς επαγγελματίες εγκαινίασε την Τετάρτη, 11 Μαρτίου, ο Δήμος Ναυπακτίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αρτιότερη οργάνωση και προσέγγιση των αγορών ενδιαφέροντος της περιοχής.

Το “Εργαστήρι Τουρισμού” ανέλαβε να υλοποιήσει η MTC GROUP με ομιλητές από τα στελέχη της με τη σύμπραξη και του ΗΑΤΤΑ, σε εφαρμογή της πρόσφατης συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας που αποφασίσθηκε από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και την εταιρία Συμβούλων Τουρισμού του Δήμου.

Η θεματολογία της πρόσφατης εκδήλωσης περιελάμβανε τα δεδομένα και τις προοπτικές της τουριστικής κίνησης για την εφετινή χρονιά, την παρουσίαση έρευνας και ανάλυσης αποτελεσμάτων από εντυπώσεις επισκεπτών που καταγράφηκαν στο TripAdvisor που αναπτύχθηκαν από τον επικεφαλής και τον γενικό διευθυντή της εταιρείας κ.κ. Νότη Μαρτάκη και Μάκη Μπίτζιο αντίστοιχα, καθώς και την παρουσίαση εξειδικευμένων τουριστικών προϊόντων και πακέτων από το μέλος του ΔΣ του ΗΑΤΤΑ κα Μαρία Αλιφραγκή. Προηγήθηκε ομιλία- χαιρετισμός του αντιδημάρχου Ναυπακτίας κ. Γιάννη Ράπτη, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία της πρωτοβουλίας του Δήμου να ενεργοποιήσει, ενημερώσει και εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες της περιοχής με στόχο όχι μόνο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και την αποτελεσματικότερη διείσδυση των επιχειρήσεών τους στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού και διάβασε στους παρισταμένους και χαιρετισμό της αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κας Χριστίνας Σταρακά.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top