Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠροβολή της Ελλάδας ως γαμήλιος προορισμός σε Αμερική και Καναδά
Γαμήλια ταξίδια

Προβολή της Ελλάδας ως γαμήλιος προορισμός σε Αμερική και Καναδά

Διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο θα γίνει μέσω της πλατφόρμας που διαθέτει η Ένωση Destination Wedding & Honeymoon Specialists Association (DWSHA), η οποία αριθμεί πάνω από 400 μέλη στη Βόρειο Αμερική, τα οποία είναι wedding planners, που ειδικεύονται σε γάμους (και honeymoons) στο εξωτερικό.

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της Ελλάδας ως γαμήλιος προορισμός σε Destination Wedding Planner των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, μέσω webinar που διοργανώνει το Your Wedding in Greece, για τα μέλη του.

Το διαδικτυακό αυτο εκπαιδευτικό σεμινάριο ή όπως είναι γνωστό webinar θα γίνει μέσω της πλατφόρμας που διαθέτει η Ένωση Destination Wedding & Honeymoon Specialists Association (DWSHA), η οποία αριθμεί πάνω από 400 μέλη στη Βορ. Αμερική, τα οποία είναι wedding planners που ειδικεύονται σε γάμους (και honeymoons) στο εξωτερικό.

Τα μέλη της Ένωσης κατόπιν ενημέρωσής τους από την ίδια την Ένωση θα παρακαλουθήσουν τις προτάσεις για γαμήλιες εκδηλώσεις των μελών του δικτύου Your Weddiing in Greece, με στόχο να προσφέρουν στους πελάτες τους και μελλοντικούς νεόνυφους τη δυνατότητα για μια ξεχωριστή και αξέχαστη γαμήλια εκδήλωση σε κάποιο μέρος της Ελλάδας.

Τα μέλης του δικτύου Your Wedding in Greece καλύπτουν πολλά μέρη της Ελλάδας από την Περιοχή προ του Άθω, μέχρι την Χερσόνησο στη Κρήτη και τη Ρόδο. Επίσης, εκτός από επιχειρήσεις στη Σαντορίνη που ως γνωστόν απολαμβάνει τη μεγαλύτερη προτίμηση για γάμους αλλοδαπών, μέλη είναι και μικρότερα μέρη της Ελλάδας, όπως η Αλόνησος, η Ελαφόνησος, και η Μονεμβασιά, που θα προτείνουν στους weddingn planners ξεχωριστές και μοναδικες ιδέες για γάμους.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη του Your Wedding in Greece μπορούν να γίνουν είτε προορισμοί είτε επιχειρήσεις που ασχολούνται με τους γάμους αλλοδαπών στην Ελλάδα, όπως wedding planners, εταιρίες catering, φωτογράφοι, χώροι εκδηλώσεων και όλες οι παρεμφερείς επιχειρήσεις.

Το project προσφέρει στα μέλη του 12μηνη προβολή, μέσω παρουσίασης σε γαμήλιες εκθέσεις του εξωτερικού, περιοδικού, facebook, και website, αλλά και διαφόρων καινοτόμων παρουσιάσεων, όπως το webinar με την Ένωση Destination Wedding & Honeymoon Specialists.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024