Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αθλητικός τουρισμός

Το Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ στις 4 και 5 Απριλίου, στις Σπέτσες

Τατιάνα Ρόκου - 26 Μάρτιος 2015, 15:39

Οι θεατές θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά εντυπωσιακά κλασικά αυτοκίνητα, όπως Rolls Royce, Porsche, Jaguar και Ferrari του περασμένου αιώνα.


Το Poseidonion Grand Hotel φιλοξενεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου). Μοναδικές αντίκες ανεκτίμητης αξίας που χρονολογούνται από το 1921, θα περάσουν και πάλι από το νησί των Σπετσών, συνθέτοντας μοναδικές εικόνες που θα μεταδώσουν την αίσθηση από ταινίες παλιών εποχών. Το “Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ” θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Απριλίου 2015.Τα Ίσθμια θα είναι το σημείο εκκίνησης της εκδήλωσης. Τα πληρώματα θα περάσουν από γραφικές περιοχές της Κορινθίας και Αργολίδας με κατάληξη την Ερμιονίδα για να περάσουν με το οχηματαγωγό στις Σπέτσες. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα διαγωνισθούν σε ειδικές δοκιμασίες από τις οποίες θα αναδειχθούν οι νικητές.

Οι θεατές θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά εντυπωσιακά κλασσικά αυτοκίνητα, όπως Rolls Royce, Porsche, Jaguar και Ferrari του περασμένου αιώνα. Την Κυριακή τα 70 αυτοκίνητα αντίκες θα πραγματοποιήσουν δύο φορές το γύρο του νησιού των Σπετσών και νωρίς το απόγευμα θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές.Η προτεραιότητα στη διάθεση των δωματίων των τριών επιλεχθέντων ξενοδοχείων “Poseidonio”, “Armata” και “Klimis” προς τα πληρώματα θα προκύψει βάσει της παλαιότητας των αυτοκινήτων.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top