Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυμφωνία της Travelport με τον ελληνικό αερομεταφορέα Ellinair
Αερομεταφορές

Συμφωνία της Travelport με τον ελληνικό αερομεταφορέα Ellinair

Η Ellinair είναι η δεύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία που εγγράφεται στο Rich Content and Branding της Travelport.

Η Travelport, κορυφαία πλατφόρμα Travel Commerce που παρέχει διανομή, τεχνολογία, πληρωμές και άλλες λύσεις για την αξίας 7 τρισ. δολ. παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία με τον ελληνικό αερομεταφορέα Ellinair. Για πρώτη φορά, η Ellinair διανέμει τώρα τις πτήσεις της μέσω της πλατφόρμας Travel Commerce της Travelport.

Η Ellinair είναι επίσης η δεύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία που θα χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη λύση, το Travelport Rich Content and Branding, συμμετέχοντας έτσι με άλλες 100 συνολικά αεροπορικές εταιρείες που έχουν εγγραφεί στο Rich Content and Branding, όπως η United Airlines, η Delta, η British Airways, η Iberia, η Ryanair και η easyJet. Επιπλέον, το περιεχόμενο της Ellinair βρίσκεται πλέον στην πλατφόρμα και αυτή η τελευταία εξέλιξη σημαίνει ότι ο αερομεταφορέας ενώνεται μαζί με σχεδόν 60 άλλες αεροπορικές εταιρείες που είναι τώρα διαθέσιμες για αναζήτηση, πώληση και κράτηση στην πλατφόρμα Travel Commerce της Travelport.

Το Travelport Rich Content and Branding επιτρέπει στις αεροπορικές εταιρείες να εμπορεύονται και να διαθέτουν τα προϊόντα τους πιο αποτελεσματικά, αλλά και να εκθέτουν τα προϊόντα τους και το εμπορικό τους σήμα σε ταξιδιωτικά πρακτορεία. Περιλαμβάνει πλουσιότερες περιγραφές προϊόντος και γραφικών, προαιρετικά ή βοηθητικά προϊόντα προς πώληση και ενθαρρύνει περαιτέρω πωλήσεις. Τουριστικοί πράκτορες που χρησιμοποιούν το βραβευμένο Travelport Smartpoint μπορούν να έχουν πρόσβαση σε απαράμιλλο περιεχόμενο αεροπορικών εταιρειών, καθώς και λεπτομερείς περιγραφές στο πλαίσιο της υφιστάμενης ροής εργασίας τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιταχύνουν τη διαδικασία της κράτησης και την αύξηση των εσόδων.

Η Ellinair έχει ως έδρα της το διεθνές αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης και ανήκει στον Ομίλο Μουζενίδη, μαζί με μια σειρά άλλων επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου του Mouzenidis Travel.

Ο κ. Ιωάννης Μαρουλάς, διευθυντής Ι.Τ. της Ellinair, δήλωσε: “Χαιρετίζουμε τη νέα αυτή συμφωνία με την Travelport. Με τη χρήση του Rich Content and Branding, είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε πιο εύκολα το πως τα προϊόντα μας θα παρουσιάζονται και θα περιγράφονται στους πελάτες μας, τα ταξιδιωτικα γραφεία, επιτρέποντάς μας να προσαρμόζουμε τις προσφορές μας πιο αποτελεσματικά. Προσβλέπουμε στην ανάπτυξη αυτής της νέας σχέσης με την Travelport, βλέποντας πως η εμπορευματική λύση της εταιρείας θα βοηθήσει τα έσοδα της Ellinair”.

Ο Robin Ranken, επικεφαλής Airline Services Ευρώπης για την Travelport, πρόσθεσε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Ellinair στην πλατφόρμα Travel Commerce της Travelport. Αυτό το καινοτόμο εργαλείο εμπορευματοποίησης παρέχει στους τουριστικούς πρακτόρες πλουσιότερες πληροφορίες, επιτρέποντάς τους να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών τους, καθώς και την αύξηση των ποσοστών μετατροπής των πωλήσεων”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024