Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΝέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Μαρινών Ελλάδας
Μαρίνες

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Μαρινών Ελλάδας

Η Ένωση Μαρινών Ελλάδας αποτελείται σήμερα από 22 οργανωμένους τουριστικούς λιμένες.

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 26 Μαρτίου οι αρχαιρεσίες της 8ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας με την εκλογή 7 μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης. Το νέο ΔΣ έχει διετή θητεία και συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:
1. Σταύρος Κατσικάδης – Μαρίνα Φλοίσβου, πρόεδρος
2. Νικόλαος ΚουτσοδόντηςMαρίνα Γουβιών, αντιπρόεδρος
3. Σταύρος ΚαρνάκηςΜαρίνα Αθηνών, γενικός γραμματέας
4. Παναγιώτης ΠαππάςΜαρίνα Αλίμου, ταμίας
5. Σταύρος ΑντώνακαςOlympic Marine, μέλος
6. Άγγελος ΚόπιτσαςΜαρίνα Ζέας, μέλος
7. Ηλίας ΤέφαςΚλεοπάτρα Μαρίνα, μέλος

Ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Σταύρος Κατσικάδης, ο οποίος εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη θητεία δήλωσε: “Η Ένωση Μαρινών Ελλάδας, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, θα συνεχίσει το έργο της με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και ορθολογισμό του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη δημιουργία και λειτουργία των τουριστικών λιμένων στη χώρα μας. Επιπλέον, θα εντατικοποιήσει την προσπάθεια για τη δημιουργία κινήτρων με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών μαρινών στο χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού, καθώς και της σημασίας του στην τοπική οικονομία”.

Η Ένωση Μαρινών Ελλάδας, η οποία αποτελείται σήμερα από 22 οργανωμένους τουριστικούς λιμένες, ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την εκπροσώπηση των τουριστικών λιμένων της ελληνικής επικράτειας, την αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τη μελέτη και επίλυση προβλημάτων που αφορούν στην ανάπτυξη των τουριστικών λιμένων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024