Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΣυνεργασία της Vario Clean με τη Plus Pack
Εξοπλισμός

Συνεργασία της Vario Clean με τη Plus Pack

Η Plus Pack, που δραστηριοποιείται στην αγορά δοχείων φαγητού, σκοπεύει να αξιοποιήσει το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της Vario Clean, με στόχο τη διείσδυση στην ελληνική αγορά.

Οι εταιρείες Plus Pack και Vario Clean ανακοίνωσαν την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας, στο πλαίσιο της οποίας από τον Φεβρουάριο του 2015 η Vario Clean διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της και τις προσφερόμενες λύσεις στην εγχώρια αγορά με τα καινοτομικά σκεύη μιας χρήσης Plus Pack.

Η Plus Pack, που δραστηριοποιείται στην αγορά δοχείων φαγητού, σκοπεύει να αξιοποιήσει το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της Vario Clean, με στόχο τη διείσδυση στην ελληνική αγορά. Η Vario Clean ακολουθώντας πιστά τη στρατηγική της να παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, των πλέον αναγνωρισμένων brand διεθνώς, προχώρησε σε αυτή την συνεργασία, με στόχο να προσφέρει περισσότερες επιλογές μέσω των συνεργατών της, για την αρτιότερη κάλυψη των αναγκών τόσο των επαγγελματιών στον κλάδο της HO.RE.CA. όσο και των τελικών καταναλωτών που αναζητούν πρακτικές και υγιεινές λύσεις. Η Plus Pack είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 50 έτη στο σχεδιασμό και την κατασκευή δοχείων φαγητού από αλουμίνιο και πλαστικό. Το προσωπικό της εταιρείας συνεργάζεται με ταλαντούχους σχεδιαστές για να παρέχει στους πελάτες της, υψηλής ποιότητας αξιόπιστα και καινοτομικά προϊόντα συσκευασίας. Με τον τρόπο αυτό η Plus Pack παραμένει από τους ηγέτες στην αγορά της. Η πιστοποιημένη παραγωγή της και οι αποθήκες της εταιρείας σε Δανία και Βέλγιο διασφαλίζουν την άμεση παράδοση των προϊόντων της στην ευρωπαϊκή αγορά. Η διαφοροποίηση όμως της Plus Pack έγκειται στα καινοτομικά προϊόντα και στις λύσεις που αναδεικνύουν ό,τι περικλείουν.

Η Vario Clean, μέλος της Inpacs, δραστηριοποιείται στο χώρο των επώνυμων προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού & υγιεινής, αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους και προσφέροντας λύσεις για κάθε επαγγελματία, μέσα από ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Η σημερινή γκάμα προϊόντων της Vario Clean περιλαμβάνει: τα προϊόντα χάρτου Tork, τα εργαλεία καθαρισμού Vileda Professional, τους σάκους απορριμμάτων Deiss, τα γάντια μίας χρήσης Semperit, τα συστήματα για μεμβράνες Wrapfilm, τα hotel amenities GFL, τα αναλώσιμα προϊόντα μαζικής εστίασης Solo, τα προϊόντα Duni στο κομμάτι του table-top και τώρα πια τα πρωτοποριακά σκεύη μίας χρήσης Plus Pack.

Η εταιρεία Vario Clean, ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία Plus Pack, στα πλαίσια του 8ου Πανελλαδικού Συνεδρίου Συνεργατών της που πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Φεβρουαρίου στoν Πολυχώρο Πολιτισμού “Αθηναϊς”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024