Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Σαράντα συνέδρια το α΄ τρίμηνο του 2015 και νέες υπηρεσίες από το Conferience.com

Θοδωρής Κουμέλης - 01 Απρίλιος 2015, 09:24

Συνέχιση της αυξητικής πορείας και ζήτησης για τη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής συνεδρίων.


Μετά την επιτυχημένη χρονιά του 2014 η οποία έκλεισε με 101 συνέδρια, το Conferience κάλυψε στο πρώτο τρίμηνο του 2015 40 εκδηλώσεις τόσο οργανωτών συνεδρίων όσο και εταιρικών συναντήσεων.

Ως ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης γνώσης και διαδραστικότητας συνεδρίων, σεμιναρίων και εταιρικών συναντήσεων, το Conferience.com παρέχει δυνατότητα ατζέντας, αποστολής ερωτήσεων, διεξαγωγής ζωντανών ερευνών με παράλληλη απεικόνιση των αποτελεσμάτων σε γραφήματα, αξιολόγησης ομιλητών και συνεδρίου ή σεμιναρίου, εμφάνιση χορηγών, ηλεκτρονική κλήρωση, testimonials, δυνατότητα χρήσης σε πολυήμερα πολλαπλά παράλληλα events ή πολλαπλών αιθουσών καθώς και ηλεκτρονικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια ή μετά το event.

Νέες υπηρεσίες
Μέσα στις νέες υπηρεσίες που αναπτύχθηκαν και προστέθηκαν από τις αρχές του έτους έως σήμερα συμπεριλαμβάνονται η δημιουργία infographics (γραφικής απεικόνισης όλων των δεδομένων της εκδήλωσης), ολοκληρωμένης εξαγωγής σε xl μορφή για στατιστική ανάλυση, το IDEAS (παρέχοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να μοιραστούν τις ιδέες τους σε αληθινό χρόνο), τα Pop Up Messages (ενημέρωση συνέδρων κατά τη διάρκεια του συνεδρίου) και τα Banners (παρέχοντας στους διοργανωτές τη δυνατότητα να προβάλλουν τους χορηγούς τους ή τις υπηρεσίες τους).

Οι εταιρείες που χρησιμοποίησαν σε συναντήσεις και εκδηλώσεις τους την πλατφόρμα διαχείρισης γνώσης του Conferience ήταν μεταξύ άλλων οι SANOFI, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, ΟΤΕ-COSMOTE, NESTLE, ENEL κ.ά.

Από τον Μάρτιο του 2014 έως και σήμερα, το Conferience.com χρησιμοποίησαν περισσότεροι από 32.000 σύνεδροι σε 140 συνέδρια, σεμινάρια και εταιρικές συναντήσεις.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top