Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση του Creta Maris με Travelers’ Choice 2015' από το TripAdvisor
Διάκριση ξενοδοχείου

Βράβευση του Creta Maris με Travelers’ Choice 2015' από το TripAdvisor

Το Creta Maris κατατάχθηκε στην 6η θέση μεταξύ των 25 συνολικά ξενοδοχείων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στην αρχή αυτής της πολλά υποσχόμενης και γεμάτης προκλήσεις χρονιάς, το Creta Maris συνεχίζοντας να υποστηρίζει πλήρως τη φιλοσοφία και το όραμά του, ολοκλήρωσε σημαντικό μέρος του πλάνου ανακαινίσεων των χώρων του και απέσπασε βράβευση από το TripAdvisor, με το “Travelers’ Choice 2015”.

H διάκριση του ξενοδοχείου, με τίτλο “Travelers’ Choice 2015”, απονέμεται από το TripAdvisor, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, το Creta Maris κατατάχθηκε στην 6η θέση μεταξύ των 25 συνολικά ξενοδοχείων σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τους πιο αυστηρούς κριτές, τους ίδιους τους επισκέπτες.

Η βράβευση “Travelers’ Choice 2015”, όπως και όλες εκείνες οι βραβεύσεις που έχει καταφέρει να εισπράξει το ξενοδοχείο, στην πάροδο των χρόνων, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών του. Γι’αυτό, το ξενοδοχείο, ήδη από το 2013, έχει προβεί σε ένα συγκεντρωτικό πλάνο ανακαινίσεων.

Φέτος, ολοκλήρωσε με επιτυχία, την ανακαίνιση όλων των Deluxe Main Building Rooms, όπως επίσης και του κεντρικού εστιατορίου “Cosmos”. Αξίζει να σημειωθεί, πως η συνολική εικόνα των ανακαινίσεων σταδιακά παίρνει την τελική της μορφή, καθώς εκτός από τις φετινές προαναφερθείσες ανακαινίσεις, πέρυσι, ανακαινίσθηκαν όλα τα Deluxe Bungalows, ενώ τα επόμενα χρόνια αναμένεται να ολοκληρωθεί όλο το πλάνο ανακαινίσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024