Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδες

Ημερίδα ποιότητας για τον τουρισμό στη Ρόδο

Θοδωρής Κουμέλης - 02 Απρίλιος 2015, 14:01

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών και των κατοίκων του νησιού για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου.


Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, σε συνέχεια της περυσινής επιτυχημένης εκδήλωσης, διοργανώνει τη “2η Ημερίδα Ποιότητος για τον τουρισμό της Ρόδου” αύριο, Παρασκευή  3 Απριλίου (από τις 17:00 έως τις 22:00) στο ξενοδοχείο Rodos Park.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών και των κατοίκων του νησιού για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι:

  • Δημήτρης Κούτουλας – σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών, πανεπιστημιακός
  • Γιώργος Χαιρέτης - διευθύνων σύμβουλος Meeting Point Hellas
  • Οράτιος Μουρατίδης - γενικός διευθυντής της εταιρείας Checksafetyfirst – Cristal International Standards Greece & Cyprus
  • Μανώλης Απλανεδάκης - διευθυντής ΤΕΖ Tour Hellas
  • Χάρης Λουκαράς – οικονομολόγος M.Sc, εμπειρογνώμονας τουρισμού,

καθώς και όλοι οι τουριστικοί φορείς και οι αρχές της Ρόδου.

Η ημερίδα αφορά όλους τους επαγγελματικούς κλάδους που ασχολούνται με τον τουρισμό και όλους τους πολίτες με ευαισθησία και όραμα. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα συζητηθούν  τα προβλήματα της Ρόδου, θα αξιολογηθούν, θα προταθούν λύσεις και ιδέες για τη βελτίωση του προορισμού. Ο ΣΔΞΡ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα αξιοποιήσουν τα συμπεράσματα, τις προτάσεις και ιδέες υλοποίησης με ανάλογες δράσεις, εκδηλώσεις και σεμινάρια πριν την έναρξη της σαιζόν. Στόχος και σκοπός η καθιέρωση της ημερίδας κάθε χρόνο, ώστε να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν της Ρόδου, αναδεικνύοντας όλες τις ομορφιές και βελτιώνοντας τις υποδομές του τόπου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top