Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα ποιότητας για τον τουρισμό στη Ρόδο
Ημερίδες

Ημερίδα ποιότητας για τον τουρισμό στη Ρόδο

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών και των κατοίκων του νησιού για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, σε συνέχεια της περυσινής επιτυχημένης εκδήλωσης, διοργανώνει τη “2η Ημερίδα Ποιότητος για τον τουρισμό της Ρόδου” αύριο, Παρασκευή  3 Απριλίου (από τις 17:00 έως τις 22:00) στο ξενοδοχείο Rodos Park.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών και των κατοίκων του νησιού για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι:

  • Δημήτρης Κούτουλας – σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών, πανεπιστημιακός
  • Γιώργος Χαιρέτης – διευθύνων σύμβουλος Meeting Point Hellas
  • Οράτιος Μουρατίδης – γενικός διευθυντής της εταιρείας Checksafetyfirst – Cristal International Standards Greece & Cyprus
  • Μανώλης Απλανεδάκης – διευθυντής ΤΕΖ Tour Hellas
  • Χάρης Λουκαράς – οικονομολόγος M.Sc, εμπειρογνώμονας τουρισμού,

καθώς και όλοι οι τουριστικοί φορείς και οι αρχές της Ρόδου.

Η ημερίδα αφορά όλους τους επαγγελματικούς κλάδους που ασχολούνται με τον τουρισμό και όλους τους πολίτες με ευαισθησία και όραμα. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα συζητηθούν  τα προβλήματα της Ρόδου, θα αξιολογηθούν, θα προταθούν λύσεις και ιδέες για τη βελτίωση του προορισμού. Ο ΣΔΞΡ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα αξιοποιήσουν τα συμπεράσματα, τις προτάσεις και ιδέες υλοποίησης με ανάλογες δράσεις, εκδηλώσεις και σεμινάρια πριν την έναρξη της σαιζόν. Στόχος και σκοπός η καθιέρωση της ημερίδας κάθε χρόνο, ώστε να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν της Ρόδου, αναδεικνύοντας όλες τις ομορφιές και βελτιώνοντας τις υποδομές του τόπου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024