Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Διάθεση αρχαιολογικών χώρων για συνεδριακό τουρισμό και ταξίδια κινήτρων

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Απρίλιος 2015, 09:32

Aξιοποίηση αρχαιολογικών χώρων για σκοπούς συνεδριακού τουρισμού και το Τμήμα Αρχαιοτήτων της Κύπρυ θα προβαίνει στις τελικές εγκεκριμένες διαδικασίες διάθεσης των χώρων.


Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχαιοτήτων της Κύπρου, δέχονται αιτήσεις για τη διάθεση κάποιων αρχαιολογικών χώρων για σκοπούς συνεδριακού τουρισμού και ταξιδίων κινήτρων.
 
Οι χώροι που διατίθενται, καθώς και οι σκοποί για τους οποίους μπορούν να αξιοποιηθούν αναγράφονται στο σχετικό έντυπο που βρίσκεται στο διαδίκτυο, το οποίο πρέπει να συμπληρώνεται και να αποστέλλεται στον ΚΟΤ στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του το αργότερο 6 εβδομάδες πριν την εκδήλωση.
 
Ο ΚΟΤ θα βεβαιώνει στο Τμήμα Αρχαιοτήτων ότι πρόκειται για αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων για σκοπούς συνεδριακού τουρισμού και το Τμήμα Αρχαιοτήτων θα προβαίνει στις τελικές εγκεκριμένες διαδικασίες διάθεσης των χώρων. Oι δικαιούχοι συμμετοχής είναι εταιρείες που ασχολούνται με τον συνεδριακό τουρισμό και τα ταξίδια κινήτρων και κατέχουν άδεια λειτουργίας ταξιδιωτικού γραφείου ή συνεργάζονται με ταξιδιωτικό γραφείο αδειούχο από τον ΚΟΤ.


 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top