Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΞεκινά η έκθεση IT&CM China στη Σαγκάη
Εκθέσεις

Ξεκινά η έκθεση IT&CM China στη Σαγκάη

Στη φετινή διοργάνωση λαμβάνουν μέρος περίπου 600 διεθνείς φιλοξενούμενοι αγοραστές, Hosted Buyers, ενώ στην ενακτήρια εκδήλωση θα παραβρίσκονται πάνω από 1.000 επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού.

Από τις 14 έως τις 16 Απριλίου 2015 πραγματοποιείται στη Σαγκάη της Κίνας η συνεδριακή έκθεση IT&CM China, δίνοντας την ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για τον συνεδριακό τουρισμό στην Κίνα, διάφορα σεμινάρια, αλλά και να κάνουν ραντεβού μεταξύ τους, αφού η έκθεση διαθέτει σύστημα προκαθορισμένων ραντεβού.
 
Εκτός από τους παραδοσιακούς συνεδριακούς προορισμούς, στην έκθεση λαμβάνουν μέρος και περιοχές, όπως η Καραϊβική, το Βερολίνο, πολλές αλυσίδες ξενοδοχείων και, φυσικά, συνεδριακά γραφεία. Η έκθεση λειτουργεί από το 2007, και έχει πλέον καθιερωθεί ως η πιο σπουδαία συνεδριακή έκθεση της Κίνας. Το σλόγκαν της “Promoting China to the World and the World to China”,έχει χαρακτηριστεί από τα πιο επιτυχημένα.
 
Στη φετινή διοργάνωση λαμβάνουν μέρος περίπου 600 διεθνείς φιλοξενούμενοι αγοραστές, Hosted Buyers, ενώ στην ενακτήρια εκδήλωση θα παραβρίσκονται πάνω από 1.000 επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού.
 
Σύμφωνα με τα στατιστικά, το 2014 είχαν λάβει μέρος 3.000 επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού, όπως DMC’s, PCOs, στελέχη φορέων που διοργανώνουν συνέδρια και τουριστικά γραφεία. Έγιναν πάνω από 12.000 επαγγελματικά ραντεβού.
 
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σεμινάρια και οι ομιλίες καθ’όλη την έκθεση, όπως αυτή του κ. Kitty Wong, President, K&A International, με τίτλο “Destined for Success: Choosing a Meeting Destination”, που θα ανοίξει το πάνελ για συζήτηση με τους Patrick Chen, Deputy Director, International Tourism Promotion, Shanghai Municipal Tourism Administration, Heike Mahmoud, Director Conventions, visitBerlin Berlin Convention Office, Germany και Roger Shu, MICE Manager, Business Events Hangzhou, China.
 
Επίσης, ο κ. Kevin Hinton, Chief Excellence Officer, SITE Global θα δώσει ομιλία με τίτλο “Winning the War for Talent” και η κα Anna Sawyer, Director of Content/Product Marketing, Guidebook με τίτλο, “Harness Mobile for Unexpected ROI at Meetings and Events“.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024