Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair μπαίνει στο Instagram και κυκλοφορεί διαγωνισμό ‘Wingsie’

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Απρίλιος 2015, 16:41

Η παρουσία της Ryanair στο Instagram, είναι η πιο πρόσφατη στα Social Media, μετά τον λογαριασμό στο Twitter, ο οποίος μετρά ήδη σχεδόν 150.000 followers, το κανάλι στο YouTube και τον λογαριασμό στο LinkedIn, ενόψει το προγράμματος βελτίωσης 'Always Getting Better'.


Η Ryanair ξεκίνησε σήμερα λογαριασμό στο Instagram, προσφέροντας φωτογραφίες από την ζωή μέσα στον μεγαλύτερο αερομεταφορέα της Ευρώπης και στιγμιότυπα από τους 190 προορισμούς της δίνοντας στους πελάτες της την δυνατότητα να μοιραστούν τις αγαπημένες φωτογραφίες και εμπειρίες τους με την Ryanair μέσω του λογαριασμού @Ryanair.

Η παρουσία της Ryanair στο Instagram, είναι η πιο πρόσφατη στα Social Media, μετά τον λογαριασμό στο Twitter, ο οποίος μετρά ήδη σχεδόν 150.000 followers, το κανάλι στο YouTube και τον λογαριασμό στο LinkedIn, ενόψει το προγράμματος βελτίωσης “Always Getting Better”.

Για να γιορτάσει το νέο της λογαριασμό στο Instagram, η Ryanair, χαρίζει κουπόνια των 100 ευρώ για πτήσεις σε πέντε τυχερούς νικητές. Για πάρουν μέρος, οι πελάτες της αεροπορικής εταιρείας θα πρέπει απλά να πραγματοποιήσουν την καλύτερη μίμηση αεροπλάνου, και να δημοσιεύσουν την ‘Wingsie’ φωτογραφία τους στο Instagram, κάνοντας tag @Ryanair και βάζοντας hashtags #wingsie και #Ryanair30.

Ο Robin Kiely, διευθυντής επικοινωνιών της Ryanair δήλωσε: “Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να λανσάρει τον νέο της λογαριασμό στο Instagram καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε την παρουσία μας στα social media. Είμαστε ήδη η πιο γρήγορη αεροπορική εταιρεία σε απαντήσεις στο Twitter, τα βίντεο μας στο YouTube μετράνε πάνω από 3 εκατ. θεάσεις και ανυπομονούμε να επεκταθούμε και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης τους επόμενους μήνες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top