Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα, πλήρης ανακαινισμένη μονάδα, Amilia Mare (πρώην Paradise Mare) στη Ρόδο
Ξενοδοχείο

Νέα, πλήρης ανακαινισμένη μονάδα, Amilia Mare (πρώην Paradise Mare) στη Ρόδο

Το Amilia Mare είναι μία all-inclusive ξενοδοχειακή μονάδα, με ευρεία γκάμα δωματίων και θεματικών εστιατορίων.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 17 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού στο χώρο του ξενοδοχείου Amilia Mare, του Ομίλου Aldemar Resorts, που σήμανε την έναρξη της νέας καλοκαιρινής σεζόν του 2015.

Στο πλαίσιο της τελετής αυτής έγινε κι η επίσημη παρουσίαση της νέας, πλήρους ανακαινισμένης μονάδας, Amilia Mare (πρώην Paradise Mare), παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό, ο Επίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών – μεταξύ των οποίων ήταν ο πρώην βουλευτής κ. Β. Υψηλάντης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γ. Περδίκης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Β. Ψυλλάκης – αντάλλαξαν με τη διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου ευχές για μία καλή και δημιουργική σεζόν.

Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα μεταξύ της διοίκησης και των καλεσμένων, αφήνοντας σε όλους μία άριστη πρώτη γεύση της φιλοξενίας που προσφέρει το Amilia Mare.

Καθ’όλη τη διάρκεια, ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Aldemar Resorts κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος ήταν ανοιχτός σε συζητήσεις σχετικές με τη νέα ξενοδοχειακή μονάδα και έκανε δηλώσεις, εκφράζοντας την πίστη του σε ένα καλύτερο αύριο: “Η Ρόδος είναι, τα τελευταία χρόνια, πρωταθλήτρια στις νέες και εκσυγχρονισμένες μονάδες. Η Aldemar Resorts ακολουθεί αυτήν την τάση δίνοντας παράλληλα πνοή στη σύνθετη οικονομία της ανάπτυξης και του εξοπλισμού ξενοδοχείων της Ελλάδας. Το έργο ολοκληρώθηκε από Έλληνες, με ελληνικά υλικά, όπως και πρέπει να γίνεται, επιβεβαιώνοντας τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του τουρισμού. Το αναιμικό ξεκίνημα της φετινής σεζόν πρέπει να μας βρει απέναντί του συσπειρωμένους και δημιουργικούς”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024