Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

1975 – 2015: Σαράντα χρόνια Creta Maris

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Απρίλιος 2015, 12:21

1-8 Μαΐου: Μία εορταστική εβδομάδα, αφιερωμένη στην πορεία του ξενοδοχείου από το 1975 μέχρι και σήμερα.


Το 2015 αποτελεί χρονιά-σταθμό για το Creta Maris Beach Resort, καθώς γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας. Από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, το Creta Maris αναπτύσσει όλο και περισσότερο τις υπηρεσίες του, παρέχοντας εμπειρίες που επάξια αντιπροσωπεύουν τη διάσημη ελληνική φιλοξενία, διαφημίζοντας την Ελλάδα και την Κρήτη ως κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό.

Ο ιδρυτής κ. Νίκος Μεταξάς με την σύζυγό του και στη συνέχεια η οικογένεια τους, λειτουργούσαν πάντα με γνώμονα την Κρήτη. Το Creta Maris Beach Resort στηρίζει τον τόπο του, την Κρήτη, εφαρμόζοντας συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα προμηθεύεται και καλλιεργεί σημαντικές ποσότητες τοπικών προϊόντων. Στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία, έχοντας στο δυναμικό του 92% τοπικούς εργαζόμενους, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην τοπική οικονομία του νησιού. Επιπλέον, κατανοώντας το σημαντικό του ρόλο του ως διαμεσολαβητής μεταξύ των τουριστών, της ελληνικής παράδοσης και του πολιτισμού, πραγματοποιεί κοινωνικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας τα ήθη και έθιμα του τόπου και μυώντας τους τουρίστες στον ελληνικό παραδοσιακό τρόπο ζωής.   

Από 1 έως 8 Μαΐου, το ξενοδοχείο θα “σβήσει τα κεράκια της τούρτας”, ενώ θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του με μοναδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα διαρκέσουν ολόκληρη την εβδομάδα.  Κατά το διάστημα αυτό, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν κομμάτι της ιστορίας του Creta Maris μέσα από εκδηλώσεις που θα αναβλύζουν παράδοση, αναμνήσεις, μουσικές και διασκέδαση.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top