Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τροφοδοσία

Gastronomy Fair 2015: Η γαστρονομία στο επίκεντρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 April 2015, 15:20

Περισσότερα από 2.000 άτομα επισκέφθηκαν το Gastronomy Fair αυτή τη χρονιά και 'περιηγήθηκαν' στις γεύσεις και τα αρώματα του ξένου και ελληνικού αμπελώνα, που διαθέτει το portfolio της Deals AE.


Τη συλλογή από προϊόντα υψηλής ποιότητας και διεθνώς καταξιωμένα brands από το χώρο της γεύσης, του κρασιού και των ποτών παρουσίασε η εταιρεία Deals ΑΕ κατά τη διάρκεια του Gastronomy Fair που οργάνωσε 29 και 30 Μαρτίου.



Το Gastronomy Fair, το οποίο οργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, αποτελεί το ετήσιο ραντεβού για τους επαγγελματίες που αναζητούν τα  καλύτερα προϊόντα και θέλουν να ξεχωρίζουν με τις δημιουργίες τους αλλά και τους λάτρεις των γεύσεων που θέλουν να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους μέσα από μια σειρά γευσιγνωσιών και master classes. Περισσότερα από 2.000 άτομα επισκέφθηκαν το Gastronomy Fair αυτή τη χρονιά και “περιηγήθηκαν” στις γεύσεις και τα αρώματα του ξένου και ελληνικού αμπελώνα, που διαθέτει το portfolio της Deals AE. Επίσης δοκίμασαν τη μεγάλη ποικιλία από special μπύρες και μπύρες από ελληνικά μικροζυθοποιΐα, τa μοναδικά χαρμάνια τσαγιού Kusmi Tea, και την επιλεγμένη συλλογή αποστάγματων, λικέρ, aperitif και bitter. Η σοκολάτα Valrhona για μια ακόμη φορά μονοπώλησε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, οι οποίοι θέλησαν να μάθουν για τις νέες γεύσεις, τα Grand Crus χαρμάνια της και τις δυνατότητες που προσφέρει στους επαγγελματίες.



Σημειώνεται ότι τα σεμινάρια-master classes παρακολούθησαν περισσότερα από 350 άτομα.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top