Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Flybe Finland μετονομάζεται σε Nordic Regional

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Απρίλιος 2015, 11:19

Η Flybe Finland, η οποία διαθέτει 26 αεροσκάφη, πετά σε πολλούς προορισμούς (εκτός από αυτές εντός Φιλανδίας) από τις σκανδιναβικές χώρες προς την Ευρώπη. Από τον Μάιο, όλα τα δρομολόγια της Flybe Finland θα έχουν κωδικούς πτήσεις της Finnair.


Η Flybe Finland πρόκειται να αλλάξει το όνομά της σε Nordic Regional Airlines τον προσεχή Μάιο, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η αεροπορική εταιρεία σε πρόσφατη ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία, η οποία ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια ως μία συνεργασία μεταξύ του εθνικούς αερομεταφορέα της Φινλανδίας Finnair και της βρετανικής χαμηλού κόστους Flybe UK, αποφάσισε τη συγκεκριμένη αλλαγή, σε συνέχεια μία σειρά εξελίξεων στην επιχειρησιακή της δομή.

Νωρίτερα μέσα στο 2015, η Flybe UK πώλησε ποσοστό 60% των μετοχών που κατείχε στην Flybe Finland, σε δύο φινλανδικές εταιρείες, τη StaffPoint Holding και την GW Sohiberg. Η νέα ονομασία πιθανόν να ξεκινήσει να χρησιμοποιείται τον Μάιο, ενώ θα ακολουθήσει και η αποκάλυψη της νέας εμφάνισης των αεροσκαφών.

Η Flybe Finland, η οποία διαθέτει 26 αεροσκάφη, πετά σε πολλούς προορισμούς (εκτός από αυτές εντός Φιλανδίας) από τις σκανδιναβικές χώρες προς την Ευρώπη. Η Flybe Nordic, ιδιοκτήτρια της Flybe Finland, είχε βρεθεί προσωρινά υπό την κατοχή της Finnair τον περασμένο Νοέμβριο, ύστερα από την αποχώρηση της Flybe UK.

Από τον Μάιο, όλα τα δρομολόγια της Flybe Finland θα έχουν κωδικούς πτήσεις της Finnair και η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να δυσκολέψει σε καμία περίπτωση τους επιβάτες της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top