Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Flybe Finland μετονομάζεται σε Nordic Regional
Αεροπορικές εταιρείες

Η Flybe Finland μετονομάζεται σε Nordic Regional

Η Flybe Finland, η οποία διαθέτει 26 αεροσκάφη, πετά σε πολλούς προορισμούς (εκτός από αυτές εντός Φιλανδίας) από τις σκανδιναβικές χώρες προς την Ευρώπη. Από τον Μάιο, όλα τα δρομολόγια της Flybe Finland θα έχουν κωδικούς πτήσεις της Finnair.

Η Flybe Finland πρόκειται να αλλάξει το όνομά της σε Nordic Regional Airlines τον προσεχή Μάιο, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η αεροπορική εταιρεία σε πρόσφατη ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία, η οποία ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια ως μία συνεργασία μεταξύ του εθνικούς αερομεταφορέα της Φινλανδίας Finnair και της βρετανικής χαμηλού κόστους Flybe UK, αποφάσισε τη συγκεκριμένη αλλαγή, σε συνέχεια μία σειρά εξελίξεων στην επιχειρησιακή της δομή.

Νωρίτερα μέσα στο 2015, η Flybe UK πώλησε ποσοστό 60% των μετοχών που κατείχε στην Flybe Finland, σε δύο φινλανδικές εταιρείες, τη StaffPoint Holding και την GW Sohiberg. Η νέα ονομασία πιθανόν να ξεκινήσει να χρησιμοποιείται τον Μάιο, ενώ θα ακολουθήσει και η αποκάλυψη της νέας εμφάνισης των αεροσκαφών.

Η Flybe Finland, η οποία διαθέτει 26 αεροσκάφη, πετά σε πολλούς προορισμούς (εκτός από αυτές εντός Φιλανδίας) από τις σκανδιναβικές χώρες προς την Ευρώπη. Η Flybe Nordic, ιδιοκτήτρια της Flybe Finland, είχε βρεθεί προσωρινά υπό την κατοχή της Finnair τον περασμένο Νοέμβριο, ύστερα από την αποχώρηση της Flybe UK.

Από τον Μάιο, όλα τα δρομολόγια της Flybe Finland θα έχουν κωδικούς πτήσεις της Finnair και η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να δυσκολέψει σε καμία περίπτωση τους επιβάτες της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024