Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΗ Avis επιβραβεύει τους πελάτες της με νέο πρόγραμμα επιβράβευσης
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η Avis επιβραβεύει τους πελάτες της με νέο πρόγραμμα επιβράβευσης

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης Avis Preferred αποτελείται από 3 βαθμίδες: Avis Preferred, Avis Preferred Plus και Avis President’s Club.

Η Avis εξελίσσει την ήδη δημοφιλή υπηρεσία Avis Preferred σε ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα επιβράβευσης, ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες των πελατών της.

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης Avis Preferred αποτελείται από 3 βαθμίδες: Avis Preferred, Avis Preferred Plus και Avis President’s Club. Κάθε βαθμίδα προσφέρει νέα προνόμια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα μέλη, ώστε η ενοικίαση αυτοκινήτου να είναι μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Με την εγγραφή τους τα μέλη Avis Preferred, μπορούν να αποκτήσουν εκπτώσεις, δωρεάν αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτου, αποκλειστικές προσφορές καθώς και δωρεάν ενοικιάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το νέο Avis Preferred θα συνεχίσει να προσφέρει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση, καθώς και γρήγορες διαδικασίες κράτησης και ενοικίασης αυτοκινήτου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να γίνει μέλος είναι η δωρεάν online εγγραφή στο avis.gr/AvisPreferred.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της Avis έχει σχεδιαστεί για να επιβραβεύει όλα τα μέλη ανεξαρτήτως βαθμίδας, καθιστώντας την ενοικίαση αυτοκινήτου πιο προσιτή και ωφέλιμη για όλους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024