Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η Avis επιβραβεύει τους πελάτες της με νέο πρόγραμμα επιβράβευσης

Τατιάνα Ρόκου - 30 Απρίλιος 2015, 10:35

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης Avis Preferred αποτελείται από 3 βαθμίδες: Avis Preferred, Avis Preferred Plus και Avis President’s Club.


Η Avis εξελίσσει την ήδη δημοφιλή υπηρεσία Avis Preferred σε ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα επιβράβευσης, ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες των πελατών της.

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης Avis Preferred αποτελείται από 3 βαθμίδες: Avis Preferred, Avis Preferred Plus και Avis President’s Club. Κάθε βαθμίδα προσφέρει νέα προνόμια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα μέλη, ώστε η ενοικίαση αυτοκινήτου να είναι μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Με την εγγραφή τους τα μέλη Avis Preferred, μπορούν να αποκτήσουν εκπτώσεις, δωρεάν αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτου, αποκλειστικές προσφορές καθώς και δωρεάν ενοικιάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.Το νέο Avis Preferred θα συνεχίσει να προσφέρει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση, καθώς και γρήγορες διαδικασίες κράτησης και ενοικίασης αυτοκινήτου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να γίνει μέλος είναι η δωρεάν online εγγραφή στο avis.gr/AvisPreferred.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της Avis έχει σχεδιαστεί για να επιβραβεύει όλα τα μέλη ανεξαρτήτως βαθμίδας, καθιστώντας την ενοικίαση αυτοκινήτου πιο προσιτή και ωφέλιμη για όλους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top