Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης και Πιστοποίησης για Medical Tourism Coordinators

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Μάιος 2015, 13:07

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους/εργαζομένους του τουριστικού κλάδου, του κλάδου διοίκησης και μάρκετινγκ – πωλήσεων όπως επίσης και του κλάδου της υγείας και η συνολική του διάρκεια είναι 60-75 ώρες.


Η Temos Hellas, αποκλειστική αντιπρόσωπος του οργανισμού Temos International στην Ελλάδα, με παγκόσμια εμπειρία στη Διασφάλιση Ποιότητας και Πιστοποίηση υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αντικείμενο την Επαγγελματική Εξειδίκευση και Πιστοποίηση για Ειδικούς Συντονιστές-Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators), μέρος της διεθνούς εκπαιδευτικής πλατφόρμας “Health and Tourism Training Excellence”. Το πρόγραμμα οδηγεί ανάλογα με την επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων, σε διεθνή πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Κοινοτικών οδηγιών κατά το πρότυπο ISO 17024.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους/εργαζομένους του τουριστικού κλάδου, του κλάδου διοίκησης και μάρκετινγκ – πωλήσεων όπως επίσης και του κλάδου της υγείας και η συνολική του διάρκεια είναι 60-75 ώρες. Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή από το Σάββατο 2 Μαΐου 2015. Το πρόγραμμα για το πρώτο γκρουπ θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου έως το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη και ώρες 4:30-8:30 μ.μ. συμπεριλαμβανομένων και 2 ενοτήτων οι οποίες θα διεξαχθούν Σάββατο στις 4 και 11 Ιουλίου και ώρες 9:00-15:00 και 9:00-15:45 αντιστοίχως. Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει στους χώρους του ΚΕΚ Νέα Γνώση Εκπαίδευση - Κατάρτιση (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος, 1ος όροφος, Στάση Μετρό Άγιος Ιωάννης (Κόκκινη Γραμμή προς Ελληνικό).

Για τη συμμετοχή απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

  • Αίτηση Συμμετοχής
  • Βιογραφικό Σημείωμα
  • Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Αντίγραφο Πτυχίου
  • Αντίγραφο βεβαίωσης για τη γνώση Αγγλικής Γλώσσας
  • Βεβαίωση επαγγελματικής εμπειρίας.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα διεξάγεται με την υποστήριξη της Goldair Tourism και υπό την αιγίδα της ΕΛΙΤΟΥΡ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top