Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Σεμινάριο για την προώθηση της ελληνο-κινεζικής συνεργασίας στον Θαλάσσιο Τουρισμό

Τατιάνα Ρόκου - 06 Μάιος 2015, 11:00

Η δράση εντάσσεται στο 'Έτος Ναυτιλιακής Συνεργασίας Ελλάδας-Κίνας 2015' και συνολικά τρεις επιχειρηματικές αποστολές από την Κίνα, και ειδικότερα την Σαγκάη, την Hainan και το Tianjin θα συμμετάσχουν στο Posidonia Forum.


Στο πλαίσιο του Posidonia Sea Tourism Forum που πραγματοποιείται στις 26 και 27 Μαΐου 2015 στην Αθήνα, διοργανώνεται σεμινάριο για την προώθηση της ελληνο-κινεζικής συνεργασίας στον τομέα του Θαλάσσιου Τουρισμού με σκοπό να αναδείξει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και επενδύσεις στην βιομηχανία αυτή και να προωθήσει την ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο κρατών στους τομείς του yachting και της κρουαζιέρας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 11.00–13.00  διοργανώνεται από την Κινεζική Πρεσβεία και το Υπουργείο Εμπορίου της Hainan παρουσίαση της βιομηχανίας Θαλασσίου Τουρισμού της επαρχίας Hainan και η επιχειρηματική αποστολή από την Hainan θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς βιομηχανίας θαλασσίου τουρισμού και θα συζητήσουν τη δυνατότητα joint projects.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο “Έτος Ναυτιλιακής Συνεργασίας Ελλάδας-Κίνας 2015” και συνολικά τρεις επιχειρηματικές αποστολές από την Κίνα, και ειδικότερα την Σαγκάη, την Hainan και το Tianjin θα συμμετάσχουν στο Posidonia Forum. Οι αποστολές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων,εκπροσώπους υπουργείων, λιμανιών, τουριστικών οργανισμών, αναπτυξιακών εταιρειών και εταιρειών Real Estate.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top